Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 lip 2008, 20:14

http://pl.youtube.com/watch?v=BQoMkShCSC4
http://pl.youtube.com/watch?v=TthH98-eqgM

ja teraz tylko wkleje zgrane wczesniej filmiki a popisac wpadne jak Maya pojdzie spac!

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2008, 20:34

Maja jest przezabawna i sprytna :-) ale widac ze charakterek ma i bedzie go pokazywac coraz bardziej :-)

kurna moj wieczor cos nawala, pizza niby sie szykuje ale kurna A zamiast juz tu ze mna byc zas poszedł na doł :ico_noniewiem: :(
a jutro idzie do pracy :-D zas dodatkowa kaska wpadnie :-D

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2008, 20:50

a ja sobie Maycię obejrzę przed snem, bo zajechana jestem...
z pracy wróciłam prawie o 20, jeszcze po zakupach i z pęcherzami na piętach...bo mnie kur...podkusiło boso w pantoflach jechać. i zapomniałam, że z prarkingu będę miała spacer. :ico_puknij: boli jak cholera!!!a teraz młoda śpi, J się gdzieś ulotnił...ciekawe gdzie...szkoda, żę nawet nie zapyta czy coś pomóc...a jutro teście przyjadą, więc obiad musze już dziś zrobić i coś do przegryzania, bo w rpacy jutro do 14jestem!!! a ten se poszedł jak gdyby nigdy nic...jeszcze Hanucie jakąś zupę musze nastawić bo mi włoszczyzna leży i więdnie...ciasto chciałam upiec, ale nie mam owoców...może jeszcze jutro zrobię, to bęzdie na niedzielę?

Massumi ja normalnie Was kocham!!! i nic więcej pisać nie trzeba!
Lady fajne klapki! :ico_brawa_01:
i Maycia...i w ogóle...
lecę do jeziora, bo normalnie płonę!!! a w domu znów zaduch, chyba z 27stopni...pa!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 lip 2008, 21:26

wcielo mi posta :ico_zly:

Zborra ,to Ty dzis z pecherzami taka madra jak ja z dwiema dziurami w dloni :ico_puknij: ...ale Ty masz sie fajnie z tym jeziorem,zazdroszcze normalnie :ico_wstydzioch:

Lady
,.dzieki.....no charakterak to ona ma ..to akurat prawda....mąz bedzie z nia mial wesolo :ico_haha_01:

a ja zaczynam wieczor z piwkiem z soczkiem,a Ty to swojego A. najlepiej szybciochem wolaj na te pizze a juz nie mowie ze moznaby ja zaserwowac w bieliznie :ico_szoking: :ico_oczko:
mj A. tez niby nie spi ale nie mam checi na podlizywanie sie wiec pewnie zaraz spac pojdziemy....hmmmm

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2008, 21:35

U nas też przed chwilką przeszła burza - już myślałam, że nici z zawitania na forum ale na razie się uspokoiło :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2008, 21:54

ello

moje łobuzy też juz lulają :064:

a ja pochłąniam winogron :ico_brawa_01:

i idę po allegro pobuszować....

mąż reperuje naszego kampera, którym mmay zamiar wyruszyć na sierpniowe wojaże... :ico_sorki:
zaraz wam pokażę zdjęcia tej .... "fury" :ico_noniewiem:

a i zabłądziłąm z dziećmi na zakupowe pierdoły do carfura i wróciłam jak wielbłąd......................... z mega kartonem pampersów :ico_puknij: i resztą "mini" pierdół.... jak prawdziwa matka Polka :ico_puknij:

Zbora... wiesz co a olej ich i kup delicje i ptasie mleczko i ch** a niech się J. wysili !!!

Lady oj bierz go za fraki i marsz do góry !!! :ico_brawa_01: :-D

Glizda urocze filmiki .. normalnie wytworzyłaś kliomat nagrań video z lat 60-70 uwielbiam czarno-białe klisze !!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a to moje z obiadu: http://pl.youtube.com/watch?v=5VSdPhxmZjM

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 lip 2008, 23:01

Massumi,no Twoje maluchy to widac ze taka zgrana paka ze szok normalnie...hihihi ale bedziesz miala z nimi wesolo jak beda razem chodzic na imprezy :-D ...a moze i mame zabiora kiedys :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2008, 23:21

GLIZDUNIA, taaaa mama w końcu odetchnie i zobi sobie spokojny weekend :ico_sorki: :ico_oczko:

aaaaaaaaaaaa i miałam się pytac Glizdunia Ty i Ewcik podawałyście kiedyś namiary na takie ochraniacze na łóżko/materac żeby się dziecko nie sturlało !!!!!!!!!!!!!! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: a ja mam zamiar zrobic aneks dziecięcy i Michu wyląduje na piętrze łóżka pieroowego... i zastanawiam się nad baldachimem z IKEA albo właśnie nad takim czymś czego za nic nie mogę znaleźć :ico_sorki:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2008, 23:46

boska majeczka
moj m nie moze sie napatrzec

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2008, 00:51

No Maycia jest bossssssska!!! jak się pięknie pluska...moja wariatka to nawet w basenie nie posiedzi za długo...w ogóle to pierdolec z niej i jak nie śpi akurat to nie daje sekundy wytchnienia, non stop w ruchu!!! :ico_olaboga:

Massumi no ja pierdziu! ale miałaś zakupy!!! to takie miłe prawda..? baba objuczona jak wielbłąd i 2dzieci jak kule u nogi...nic tylko kochać!!!
a z delicjami nie przejdzie...no może w drodze wyjątku...właśnie skończyłam walkę w kuchni, obiad gotów, 2gary zup Hanutowych są, sałatka jest...i ja zdyndana jak nie wiem co...Oczywiście J pomagał...ale bez mini kłótni się nie obyło...i ja od razu mam go dość i najchętniej bym pisała pozew rozwodowy :ico_haha_01:

Kamizelka dobrze, że tylko przeszła...oby Was tam nie zalało czy cuś...

Jagódka, chyba nikt się na Maycię nie może napatrzeć...ona jest wyjątkowa!!!

Ja sobie tak patrzę na tę Maycię naszą...i dochodzę do wniosku, że Wy jej pozwalacie na bardzo dużo i dlatego ona taka wyluzowana i mądra! ja chyba nie nadaję się na mamę...jestem ciągle zła, zdenerwowana...krzyczę, zabraniam i wymagam...pewnie za wiele, jak na tak małe dziecko...i żal mi...i chcę się zmienić i nie umiem :ico_placzek:

Glizdunia woda w jeziorku pierwsza klasa!!! dodam, że bylam sama, więc dopiero wielka radość...pysznie!!! mam nadzieję, że jutro pogoda dopisze, to zabierzemy teściów na plażę i może Handzia się wykąpie?
a teraz zmykam...
muszę dziecku sandały kupić, bo chyba jej niewygodnie, schyla się wciąż i grzebie przy paluszkach...ale nie mam kiedy jechać do sklepu!!! mogłabym w weekend, ale oni będą więc nie bardzo...a potem będę pracować do 17...19...więc nie wiem jak to wszystko zrobić...

dobranoc, jutro muszę wstać do roboty, nie wiem jak to zrobię...pa!

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”