Jejciu ale popisałyście
ivkaJ witaj wśród sierpniowiczek, synusia masz ślicznego i ma na imie tak jak dwóch "narzeczonych" mojej córci- synków moich przyjaciółek.
karolina Co do tego smoczka się nie wypowiadam, Tosia równiez najbardziej ostatnio lubi własne palce a smoczka to wypluwa albo się nim bawi, najbardziej lubi wsadzac sobie do góry nogami i tak memlać.
Co do odchudzania, to ja wiecznie próbuje zgubic kg, dziwne jest to, ze waże tyle co kiedys ale spodnie mnie cisną w brzuchu, tłuszcz mi się po ciązy przemiescił. Mogę poradzić, że najlepiej unikac białej mąki i cukru, a zwłaszcza w połaczeniu bo to najbardziej tuczy.
wisienko Jak ten czas szybko leci

Szymuś ma już 7 miesięcy,

dla niego
No i jaki zdolny sam ładnie je i siedzi, zazdrościmy zdolności
Co do mieszkań to w Krakowie sa jakies chore ceny , min 6tys/m2 uzywane a nowe to koło7,5-8 i więcej, a i tak jest taniej niż rok temu. Tak, że jakbym miała coś kupowac to w zyciu mieszkania, tylko jakis dom do remontu, ale nie mamy kasy więc nie ma o czym gadać.
Co do męża domowego robotnika, to dzisiaj dostalam ochrzan, bo chciałam, zeby się Tosią zajął popołudniu bo musiałam Tacie obiad ugotować, a on na to, ze w tym tempie to on nigdy tego mieszkania nie wyremontuje

i mi się przykro zrobiło, bo nie dość że nic nie zarabiam to jeszcze nie pomagam. Ale co ja na to poradze, ze wczoraj jak miałam czas to tata nie chciał obiadu a dziś chce, a że oni sie opiekują chora babcia, a mama wyjechala to wypada mi choć obiad na weekend zrobić. Ech, zagmatwane to....
Yvone Krzesełko bardzo fajne, mnie się osobiście najbardziej to pomarańczowe podoba :) Ja nadal Tosi w nim nie sadzam bo jeszcze nie za ładnie siedzi, więc póki co karmię ją w fisherku ale wszystko jest wypaprane bo sie tak wierci podczas jedzenia.
Zmykam, bo mimo, ze jest 20 muszę jeszcze pojechać na zakupy, bo jutro przychdzą do nas znajomi na kolacje, a i Tacie obiecałam kupić to i owo i muszę mu obiadek zawieźć.