witam ja dopiero teraz bo cos z rana mi prad wyłaczyli, ale na dobre mi to wyszło bo przynajmniej zrobiłam sobie troszke porzadku w jednym pokoiku bo jakos tak trudno ostanio mi sei zabrac do porzadków jak taka pogoda za oknem
u nas goraco ale cos sie chmurzy moze troszke deszczyku spadnie to sie powietrze poprawi bo teraz to najlpeiej w domku siedziec bo tu chociaz jest czym oddychac
U mnie dzis jzu humorek lepszy bo okres sie konczy a wogóle wczoraj troszke poszalałam bo zostawiałm malucha z babaciami a sama wyskoczyłam sobie ze znajomymi na zakupki do opola niby nic konkretnego nei kupiłam ale jzu sama przejazdza poprawiła mi humorek
a ze radio nam w auciie nie działao to uzadzilismy mini karaoke wiec było wesoło
A my dalej na etapie kupna zmywarki ale cos sie ciezko na cos zdecydowac, bo jak by dwie w sklepie były to by takiego problemu nie było
Basiu szkoda tego pracowanika bo znowu dodatkowa praca cie czeka ale tak to jzu jest z ludzmi ze jakos ciezko im docenic starania szefa ale cóz zrobic
samemu to sie raczej nie da pracowac bo doba zakrótka
a przy tym piecu to ci współczuje a z kilkamtyzatorem to moze sie popytaj w innych piekarnich maja cos fajnego i ci doradza co mozna zainstalowac, zeby sie nie okazało ze kupisz jakis duzy kilmatyzter którego i tak nie bedziecie uzywac
teraz tyle tego wszytskeigo na rynku jest ze szok
Małoaltko ja jednak trzymam kciukasy zeby wam sie z piotrusiem wszytsko pomalutku ułozyło bo fajna z was rodzinka
a co do zminiania facetów to raczej neimozliwe
bo to przeciez takie duze dzieci które za czekoladke zrobia wszytsyko
Violu śliczna ta twoja gwiazdda jak zawsze
od chłopaków to sie ona chyba nie odpedzi
Joasiu super ze u lekarza wszytsko wporzadku, wiec teraz mozna sie brac do roboty o rodzenstwo dla Juli
A zakupki super, ja tez juz sie własnie wybieram na allegro w porzukiwaniu jakiejs kurteczki na jesien
Aniu oj zazdroszcze tej wody, ale mi sie jzu @ konczy wiec mam nadzije ze pogoda sie nie zepsuje i sie uda nam nad jeziorko wyskoczyc
bo jak starsze dzieczikacki to zawsze pretekst jest z teraz to jeszcze sie czasmi tyłeczka z domku nie chce ruszyc
I widze ze Amalia tez uwielbia tory przeszków