Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

31 lip 2008, 20:15

ja to na punkcie wagi zawsze mialam obsesje..iwec teraz sie waże i z niepokojem patrze jak przybywa kg..juz prawie 4 do przodu...mam chociaz nadzieje ze dzidzius rośnie razem ze mna :-D :-D :-D

[ Dodano: 2008-07-31, 20:16 ]
to ja tez sie żegnam do soboty bo jutro wyruszam do rodzinki do Przemysla :ico_haha_01: trzymajcie sie papapa

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 lip 2008, 20:20

papa kochane miejmy nadzieje ze jeszcze do jutra... a jak nie to nie wiem do kiedy bo juz internetu narazie nie bede miec jak pojadetam do meza:( ide sie i ja wymocze moją broszke pa buziaki

ananke milego spedzenia czasu z mamuśką i pozdrawiam was serdecznie

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

31 lip 2008, 20:30

noo, to Was rozwiewa :-)
ananke milego spedzenia czasu z mamuśką
dzięki :-) mam jednak nadzieje, że da żyć i będzie pokojowa wizyta, jak w marcu, kiedy u nas była :-) bo niestety my zawsze miałyśmy jakos tak zgrzytliwie kontakty usiane :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sie 2008, 07:05

Dzien dobry :ico_oczko:

ja już się melduje z rańca:D ale mi sie nic nie chce pije herbate o 4 nasiusialam w pojemnik musze pojsc go zaniesc do analizy ... o 5 zjadlam.. a teraz z now jestem glodna... zauwazylam ze musze po kazdym siusiu dokladnie wytrzec pipe bo bedzie mnie piec.. pewnie duzo bakterii w moczu dlatego postanowilam ze wezme chyba serie uroseptu 3 razy 2

dzis juz bede odcieta od neta wiec zycze milego weekendu!! buziaki :*

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

01 sie 2008, 07:37

Witam. Ja juz po USG. Z Fasolka wszystko super. Wyglada na zdrowa i jest bardzo aktywna :-D . Oczywiscie na przekor wszystkim nie dala sie podejrzec miedzy nogami i nadal nie wiem czy bedzie chlopak czy dziewczyna, buuu.
Pisalyscie o tym bolu w pachwinie - skad ja to znam :ico_szoking: Mnie to cale biodro z pachwina tak bolalo, ze nie moglam chodzic. No ale przeszlo po jakims czasie. Pytalam lekarza - to podobno od tego, ze nam sie tam wszystko przesuwa i rozszerza.
A musze sie pochwalic - czuje Fasole :ico_brawa_01: a najbardziej daje o sobie znac jak zjem cos slodkiego :-D przyznam, ze dziwne uczucie. Pomalu brzusio zaczyna mi sie zaokraglac :ico_brawa_01: No i na badaniu okazalo sie, ze od 7 tc przytylam tylko 1 kg :ico_brawa_01: za co moja skosnooka ginka prawie mi z podziwu poklony bila :-D (a jem wszystko na co mam tylko ochote.

Dziewczyny, szukalam na allegro roznych rzeczy i wszedzie pojawia sie cos takiego jak ROZEK. Juz wiem jak to wyglada ale niezbyt wiem jak go sie uzywa i kiedy, wyjasnijcie prosze :ico_sorki:

Co do picia to ja wypijam minimum 2.5 litra samej wody a dodam, ze oprocz tego pijam soki itp. No ale to chyba dlatego, ze u mnie non stop powyzej 35 stopniu i idzie normalnie zdechnac z tego skwaru :ico_olaboga: Dziewczyny pijcie duzo, bo Wasze Fasolki potrzebuja tego na wody plodowe itp.
Buziaki

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

01 sie 2008, 08:23

milutka204, to czekamy na Ciebie po weekendzie i mam nadzieje, że Ci szybko przejdzie...
Dziewczyny, szukalam na allegro roznych rzeczy i wszedzie pojawia sie cos takiego jak ROZEK. Juz wiem jak to wyglada ale niezbyt wiem jak go sie uzywa i kiedy, wyjasnijcie prosze :ico_sorki:
Kochana, ja rożka używałam do trzymania Malucha przez pierwsze trzy miesiące, ale także do usypiania w dzień (bo jest mu wtedy przytulniej, jak przylega do materiału), a potem jako maty do przewijania, do zabaw na dywanie, a nawet jako kołderkę (oczywiście jak nie jest mocno usztywniony). Mój brat nie chciał brać małego na ręce, a jak mu dałam wtedy w rożku to mówił, że tak bezpieczniej. no nie wiem, czy coś rozjaśniłam :-)
musze sie pochwalic - czuje Fasole :ico_brawa_01: a najbardziej daje o sobie znac jak zjem cos slodkiego :-D przyznam, ze dziwne uczucie.
noo, brawo brawo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dzieciaczki uwielbiają słodkie :-) moja Pesteczka też bryka, ale rano najmocniej, jak jeszcze zalegamy w betach :-)

ja już na nogach, bo odwiozłam Chłopa do pracy, żeby mieć auto do dyspozycji.... mamusia przyleciała, drożdżówki mam :-D nawet jeszcze na dzis mi kilka zostało :-D

[ Dodano: 2008-08-01, 08:24 ]
Sandrusia, noo, a gdzie zdjęcie Twojej Fasolki?? dają u Was?

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

01 sie 2008, 08:43

Sandrusia, noo, a gdzie zdjęcie Twojej Fasolki?? dają u Was?
daja fotki ale ja nie mam skanera :ico_placzek: a jak robie aparatem to sie za bardzo blyszczy i nie widac. Jeszcze pokombinuje, bo chcialabym wreszcie Wam pokazac moja Fasole :-D
drożdżówki mam nawet jeszcze na dzis mi kilka zostało
wrrrrr, drozdzowki - to co tygryski kochaja najbardziej :-D u mnie sprzedaja tylko ich imitacje czyli jakies paskudztwo, buuuu :ico_placzek:

Ja to w ogole sie zastanawiam gdzie ja zmieszcze te wszystkie rzeczy dla dzidzi, bo jest tego olbrzymia ilosc a wynajmujemy male mieszkanko. No a poza tym to zbankrutuje. Tu od 18 tc nie obejmuje mnie ubezpieczenie wiec place 100% za wszystkie badania. Sam porod kosztuje mnie w przeliczeniu z jenow ok - 5000$ koszmar!!!

Powinnam zrobic i pokazac mezowi zestawienie kosztow tuz przed naszym przytulaniem to pewnie by mu opadl z wrazenia :ico_szoking: i z Fasoli bylyby nici :-D

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

01 sie 2008, 08:47

Witam:)
Sandrusia, to super,ze tak mało przytyłaś,potem problemów ze schudnęciem nie będzie:)Ja to przytyłam już 3 kg :ico_szoking: choć nie jem zbyt wiele,ważę już 57 :ico_noniewiem:
ROZEK
Ja sie przyznam,że użyłam raz,kiedy wychodziłam z Małym ze szpitala,bo on nie chciał w nim leżeć,poza tym i tak nie mogłam go za mocno opatulać,bo miał złamany bark przy porodziei trzeba było na niego uważać :ico_olaboga: Za to super rożek sprawdził się zamiast kołderki do wózki jesienią.
Dobra Dziewczynki do napisania potem,idę z Bartusiem na zakupy jakieś.
Ostatnio zmieniony 01 sie 2008, 08:48 przez secret25, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

01 sie 2008, 08:48

daja fotki ale ja nie mam skanera :ico_placzek: a jak robie aparatem to sie za bardzo blyszczy i nie widac. Jeszcze pokombinuje, bo chcialabym wreszcie Wam pokazac moja Fasole :-D
noo, wierzę, że jednak jakos Ci się uda :-)
wrrrrr, drozdzowki - to co tygryski kochaja najbardziej :-D u mnie sprzedaja tylko ich imitacje czyli jakies paskudztwo, buuuu :ico_placzek:
Kochana łaziły za mną takie polskie, prawdziwe drożdżówki, bo tutaj u mnie tylko bułki na cieście francuskim sprzedają, a ja nie lubię takiego :-)
a to w ogole sie zastanawiam gdzie ja zmieszcze te wszystkie rzeczy dla dzidzi, bo jest tego olbrzymia ilosc a wynajmujemy male mieszkanko. No a poza tym to zbankrutuje. Tu od 18 tc nie obejmuje mnie ubezpieczenie wiec place 100% za wszystkie badania. Sam porod kosztuje mnie w przeliczeniu z jenow ok - 5000$ koszmar!!!
noo, to koszmar do sześcianu.... dlatego tak często tam u Ciebie mają tylko po jednym dziecku... przynajmniej tak słyszałam, że państwo nie zachęca swoją polityką mało prorodzinną do prokreacji... dacie radę :-) a wiesz... rzeczy dla dziecka są malutkie :-) to malutko miejsca zajmują :-D
Powinnam zrobic i pokazac mezowi zestawienie kosztow tuz przed naszym przytulaniem to pewnie by mu opadl z wrazenia :ico_szoking: i z Fasoli bylyby nici :-D
mój, jak zobaczył tę listę z wyprawką (byłam juz wtedy w 2 miesiącu) to stwierdzil, że trzeba było dużo wcześniej zacząć odkładać kasę :-)

[ Dodano: 2008-08-01, 08:49 ]
Ja to przytyłam już 3 kg :ico_szoking:
ja chyba więcej... jutro się zważę na czczo... ale nie wiem, czy się przyznam :-) :ico_wstydzioch: i tak zauważyłam, że jestem najstarsza, najwyższa i najgrubsza :-) ze wszystkich Styczniówek :-)

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

01 sie 2008, 08:51

jestem najstarsza, najwyższa i najgrubsza ze wszystkich Styczniówek
Sama widzisz,że masz trzy razy "naj" :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”