Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 sie 2008, 00:54

blumek, ja pracuje w sklepie sporzywczym takim malym i dlatego tak pracuje ale w przyszly tydzien mam juz lepszy grafik, oj dziewczyny wcale mi sie ni chce pracowac ale tyle wydatkow ze nie mam wyboru, tylko Piotr mowi idz na L4 :ico_sorki: bo sie meczysz, a ja glupia laze do tej roboty i laze :ico_puknij:
Ja dzis skończyłam 29 tydzień i zaczęłam 30
gratuluje ja zaczelam niedawno 31 pierwszy :ico_brawa_01:
nadal jestem lachonem, a co!!!!
o tak :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!

01 sie 2008, 02:37

przeliczcie ile jesteście warte (wartość w wielbłądach, kozach i owcach :-D ) mało ze śmiechu nie umarłam!!!!
http://camels.evilsun.org/index.php

blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

01 sie 2008, 07:58

adia26, - kurcze, na tym l4 pewnie dostałazbys więcej kasy niz normalnie w pracy, ja tak mam, pomysl lepiej

zirca, - oj lachon z ciebie, lachon :ico_brawa_01: pięnie wyglądacie :) :ico_olaboga: ŚWIETNE TE WYLICZENIA :ico_haha_01: jestem warat 39 wielbłądów i iles tam osłow i jeszzce tam czegos. nie jest zle :)

Awatar użytkownika
zirca

01 sie 2008, 12:56

dzięki za komplementy :ico_oczko:
blumek, gratuluję wyliczeń!!!! :-D

babeczki, ja mam ostatnio doła...że sobie nie poradzę i w ogóle...jakaś zapaść emocjonalna, że moze nie powinnam być matką....jak będzie teraz wyglądało moje życie....no nie wiem...ponoc takie emocje są normalne...ale nie dosć że dręczą mnie te wszystkie myśli, to jeszcze mam wyrzuty sumienia z ich powodu :ico_placzek:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sie 2008, 14:35

babeczki, ja mam ostatnio doła...że sobie nie poradzę i w ogóle...jakaś zapaść emocjonalna, że moze nie powinnam być matką....jak będzie teraz wyglądało moje życie....no nie wiem...ponoc takie emocje są normalne...ale nie dosć że dręczą mnie te wszystkie myśli, to jeszcze mam wyrzuty sumienia z ich powodu
ja mam dokladni to samo!!leze sobie ogladam Tv i nagle mnie cos najdzie ze mala niedlugo bedzie ze ma i sie wszystko zmieni i dostsje atak paniki doslownie :ico_szoking: ze co ja bede z nia robic...i jak sobie dam rade :ico_placzek:
eeeehhhh to chyba tak jest przy pierwszym dziecku-nawet jak bylo planowane i badzo wyczekiwane :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 sie 2008, 22:13

ja mam dokladni to samo!!leze sobie ogladam Tv i nagle mnie cos najdzie ze mala niedlugo bedzie ze ma i sie wszystko zmieni i dostsje atak paniki doslownie ze co ja bede z nia robic...i jak sobie dam rade
eeeehhhh to chyba tak jest przy pierwszym dziecku-nawet jak bylo planowane i badzo wyczekiwane
skad ja to znam :ico_sorki: :ico_sorki:

blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

01 sie 2008, 22:29

Ja tez mam takie coś, w ogóle jakas paskudnie marudna jestem i nie daję żyć M :ico_noniewiem: I w dodatku mam jakoes koszmary w nocy, wczoraj to się z krzykeim obudziłam :ico_puknij:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 sie 2008, 22:34

ja to tez jakos na dniach z placzem,ze Piotr mnie zostawia i bierze slub z inna baba :ico_zly: :ico_puknij:

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

01 sie 2008, 22:37

Oj dziewczyny my to chyba wszystkie mamy takie stresy i w ogole :ico_haha_01: u mnie w domu to ciagle jest pytanie: jak to bedzie jak sie juz dzidzia urodzi, czy damy sobie rade itd. Ja tez sie strasznie tego boje, tak jak mój maz, ale jak to mówia: nikt uczony z nieba nie spadł, wiec damy sobie rade :-) Nie my pierwsze i nie ostatnie rodzimy dziecko, a obawy no cóz.... zawsze beda :ico_oczko:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 sie 2008, 22:40

wiec damy sobie rade Nie my pierwsze i nie ostatnie rodzimy dziecko, a obawy no cóz.... zawsze beda
no wyboru to juz nie mamy no nie :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”