pewnie jakbym poszla to daliby mi paracetamol ktory tutaj jest lekiem na wszystko
Wiesz
eve i tu masz racje, moja kuzynka w 5 mies ciązy poszla do lekarza w UK bo miala jakies skurcze czy bóle brzucha i on co ..... kazał brac paracetamol
. Jednak siostra po kilku dniach dosłała jej nospe i luteine.
Majandra nasze brzdące podobną wagę mają, choć nie ważyłam Olka doscyć dlugo to stawiam własnie na 11kg
Majandra,
ulamisiula widze że wasze dzieci nerwuski
Olek ostatnio też daje takie popisy, ale ja jestem nieustępliwa mimo że się buntuje to ja robie swoje. Wydaje mi się że ten bunt to wymuszanie i sprawdzenie czy działa , więc w moim przypadk nie działa , ciekawe tylko kiedy Olek to zrozumie
No Ula proszę ciebie!Gdzie ty jesteś gruba
Wiesz że to samo miałam napisać, albo te zdjęcia tak cię wyszczupliły albo ty przesadzasz kochana, chyba jednak to drugie, więc głowa do góry, na wczasach zakładaj strój i korzystaj ze słoneczka, ono w 100% poprawia humor i pozwala uwierzyć w siebie
A dla Naszego słoneczka Benia sto lat w zdrówku i z uśmiechem na twarzyczce :ico_buziaczki_big:
zaraz sobie winko otworze i bede saczyc
hi a ja ciągnę drineczka, tak dawno nie piłam że mi się zachciało
Wiem jestem głupia ale poczułam taki dreszcyk i coś takiego czego daaawno nie czułam....chora jestem co??
Dopóki zostaje to tylko dla Ciebie (no i dla nas
) to jest oK gorzej jak zaczniesz coś więcej kombinować
no i dowiedzialam sie ze ktos zrealizowal czek na nasze konto
tylko kto??????
hihi Eve ty się za bardzo nie ciesz tymi pieniędzmi bo znając Twoje szczęscie to pewnie jakaś pomyłka i za chwile trzeba będzie oddać
sorki ,świnia jestem, tylko się nie obraź
A u nas dziś dzionek całkiem całkiem , teraz popijam drineczka i mam tak super humorek że chyba zaraz poprzytulam się do mojego A, mimo to że rano zapomniał że jadę z nim do pracy i bezczelnie mi odjechał
Olek spi, ja przed chwilą skonczylam telefoniczne klachy z koleżanką która urodziła 2tyg temu, żal mi jej troszke bo pęknął jej szew i biedna cała obolała. Nie wiem co za palant ją szył
Z nowości
1, Olek powoli kapuje raczkowanie i nie chodzi już jak kulawy piesek
2, potrafi spacerować prowadzony za jedną rączke
A mnie każda ta pierdółka tak cieszy
Wiecie co, dziecko to naprawdę kupa szczęścia, jak przychodze zmęczona po pracy iwidze ten uśmiechnięty dziubolek to normalnie wracają mi wszystkie siły.
Ah można by było pisać i pisać. Ale przecież wy to wszystkie wiecie
[ Dodano: 2008-08-01, 21:32 ]
ale ja tak celowo wyszłam ubrana!!!!!!
Justyna ale ty podrywaczka jesteś
A potem się dziwisz że Twoj zazdrosny, no teraz to się jemu nie dziwie
[ Dodano: 2008-08-01, 21:35 ]
widzicie moje suwaczki?????? bo ja nie