Dobry

u mnie niestety noc, jak co noc - kilka wycieczek zaliczonych, moze dzisiaj w nocy bedzie lepiej
niunia, no to dzielnego masz tego swojego chlopa

ale cos mi sie wydaje, ze przy narodzinach swojego wlasnego potomka nie bedzie taki "wyluzowany"
margarita83, w jakiej miejscowosci na Slasku Twoj maz pracuje? Bo ja pochodze wlasnie ze Slaska (Tychy) i lezka mi sie w oku kreci jak ktos wspomina te nazwe
W ogole, dzisiaj w nocy odkrylam, ze od jakiegos czasu potrafie bardzo szybko zasnac na lewym boku. Np. dzisiaj w nocy, wstalam do kibelka o 2, po czym polozylam sie na lewym boku i wydawalo mi sie, ze za 2 min znowu obudzilam sie z pelnym pecherzem. Ide do kibelka, patrze na zegarek... a tu 4
Wiec zdziwiona i ucieszona, wracam do lozka, klade sie na boku i BUCH... budze sie o 6
To dla mnie cos nowego, bo do tej pory zawsze spalam (tylko i wylacznie) na plecach - z glowa obrocona w prawo (nie moglam nigdy spac na lewej stronie, ze wzgledu na liczne piercingi w lewym uchu - tak mi juz weszlo w krew w czasach, kiedy ucho sie goilo i spanie na lewym boku to byla masakra). No a teraz ... super sprawa
Teraz co prawda sie budze, ale nie mam problemow z zasypianiem
W ogole, znowu naszlo mnie na slodkie... a juz myslalam, ze wszystkie te jedzieniowe zachcianki sie skonczyly