Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 lip 2008, 21:09

Witam serdecznie.
Dzisiaj ustaliłam sobie termin pierwszego USG na 4.08.już nie mogę się doczekać.Ostatnio miałam wątpliwości co do mojej ginki,o niczym mnie nie informowała i odnoszę wrażenie że za dużo ciąż to ona nie prowadziła. Mój mąż pogadał dzisiaj ze swoją kumpelą z tej przychodni do której chodzę i poleciła dla mojej ciąży "po przejściach" inną ginekolożkę.Bardziej doświadczoną i umiejąca wykonać USG (czego moja poprzednia nie umiała-żenada :ico_olaboga: ) .Mam nadzieję że w poniedziałek ujrzę swoje maleństwo całe i zdrowe.Boję się.Mam nadzieję ze po tym moim dawnym plamieniu nic złego się dzidzi nie stało :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lip 2008, 09:39

Manenka kochana jak sie czujesz??? Czytalam, ze dobrze, samopoczucie dopisuje oby tak dalej noi ze wyjezdzasz dzis, pewnie juz nie mozesz sie doczekac co???

Zycze szczesliwej podrozy, dbaj o siebie i malenswto, nie przemeczaj sie tam kochana i odezwij sie czasem do mnie i pochwal sie dzidzia i brzuszkiem :-)

Wszystkiego dobrego zycze Wam kochana, aby Wam sie tam powiodlo i poukladalo jak najlepiej :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

01 sie 2008, 09:56

hej
ja wczoraj byłam wieczorkiem na usg i wszystko w jak najlepszym porządku. jestem bardzo szczęśliwa :-D
a co tu tak pusto? co u Was?

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 sie 2008, 10:16

Beatris60, to pochwal się fotkami!!!
Ja USG mam dopiero w poniedziałek. Chyba zwariuję do tego czasu. :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-08-01, 10:18 ]
U mnie w sumie nic ciekawego.Mdłości nadal żadnych.Czuję sie super.Tylko wkurza mnie to ciągłe siusianie i ciągły głód.Co chwilę muszę jeść.Przeszedł mi ból piersi.Nadal są obrzmiałe ,twarde ale nie bolą.Też tak macie?Czy to tylko u mnie?

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!

01 sie 2008, 11:53

Beatris60, no to super :ico_brawa_01:

geheimnis, u mnie podobnie zero mdłości pewnie już nie będzie, i też mnie wkurza to ciągłe siusianie zwłaszcza rano jak mi nie da pospać i ciągły głód.
Przeszedł mi ból piersi.Nadal są obrzmiałe ,twarde ale nie bolą.Też tak macie?Czy to tylko u mnie?
też tak mam tylko teraz mnie sutki swędzą zwłaszcza jak chodze w biustonoszu wiec po domu staram sie chodzic bez

a ja wybieram sie do ginki 7 sierpnia i dlatego byłam dzisiaj rano zrobic sobie znowu badanka (mocz,morfologia) i mam nadzieje ze znowu zobacze moją fasolkę, powinna miec już ok 6cm :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sie 2008, 14:19

witam z Norwegii

u nas dziś ślicznie :-D
dojechaliśmy cali i zdrowi :ico_brawa_01:
podroż mecząca lecz udana, nawet przejechałam ponad 200km w Szwecji, żeby mężulek mógł sobie pospać trochę

ok, jak będę miała więcej czasu to sie odezwę

na razie chce sie nacieszyć , siostra, siostrzeńcami i muszę sie rozpakować

Pati85, dziękuję bardzo

Beatris60, czekamy na fotki USG

Ragazza555, i geheimnis, ja nie mam problemu z moczem, może później przyjdzie

buziaczki

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 sie 2008, 17:17

Ja jadę jutro z mężem do jego rodziców.Mieszkają na wsi,daleko od miasta.Wokół lasy,jeziorko.Miałam tam jechać wcześniej,gdy mój mąż miał urlop,(na początku lipca)ale niestety pojawiły się plamienia.
Teraz jest już dobrze,wiec możemy jechać.To tylko 1,5 godzinki jazdy autkiem.Potem i tak nic nie będę robić.zero przemęczania się.Leniuchować będziemy.Pod wieczór mamy wpaść do znajomych na grilka.Pogadam sobie z koleżanką,bo podobno ona też jest w ciąży,a najśmieszniejsze ze zaszła w nią w jakiś miesiąc po mnie.
Cieszę się,ze wyjeżdżamy.przynajmniej nie będę wariować i ciągle rozmyślać o poniedziałkowym USG.

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sie 2008, 14:29

cześć dziewczyny

widzę, ze tu nikt nie zaglądał

ale to dobry znak bo chyba każdemu sie udał weekend :-D

u nas dziś pada, a więc ganiam z Milanem po mieszkani, zaraz wybieramy się na zakupy, bo materac nam sie przedziórawił i na podłodze spaliśmy, kupimy jakieś materace do łóżka, na pewno nie pękną :ico_haha_01:

geheimnis, jak tam po wizycie??
pochwal sie kruszynką

a co u was dziewczyny słychać??

Awatar użytkownika
Ragazza555

04 sie 2008, 14:37

czesc

ja znowu w pracy ale jakos wytrzymam ten tydzień i od poniedziałku ide na urlopik bo tu jakos dziwnie się u nas w pracy zrobiło każdy na każdego sie boczy nie wiem co sie dzieje chyba jakiś niekorzystny biorytm jest

a mmnie tak jakoś dziwnie dzisiaj brzuch boli nie wiem o co chodzi może to dlatego że siedze cały dzien przed kompem ale jeszcze pół godzinkmi i do domu

geheimnis, no ja też czekam na foteczkę fasolci :-)

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sie 2008, 14:41

Ragazza555, a może cię tak boli bo macica rośnie??
czytałaś ten tygodniowy kalendarzyk ciążowy jest super, poczytaj :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”