witajcie stycznióweczki przychodze do was z innego forum, gdzie byłam od połowy ciazy. strasznie smutne to, ale tam sie praktycznie rozpadłyśmy :-(
przyjmiecie mnie do siebie?
No Pawelek tez ok. 21 zasypia.... ale wstaje skoro swit... Spiochem to on raczej nie jest...zazwyczaj budzi sie kolo 9 a nawet 10.Tylko pozno chodzi spac najwczesniej przed 21.
U nas sloneczko i cieplo, tylko wietrznie!!Oj Iwona ciesz się taka pogoda bo u nas ,a bynajmniej u mnie, dzis zimno, że brr... normalnie jesień - wieje, niebo zachmurzone
No to pieknie!! moze teraz juz nie wroca.... i bedziecie miec spokoj! No ja tez sobie nie wyobrazam lapac szerszeni do wora....a koło 11 przyjechali strażacy, rozprawili się z szerszeniami... powiedzieli, że takiego wielkiego gniazda jeszcze nie widzieli podobno szerszenie są pod ochroną i powinni je łapać do wora i wywozić do lasu, ale jakoś sobie tego nie wyobrażają
A kiedy Wy lecicie do Polski i na ile? Tylko z Majką czy maż też? Ja już kupiłam bilety - od 18 września do 4 październikaklaudia ja chyba tez bede w tym tygodniu kupowala bilety
No z tego co czytam to najlepiej z nas ma Mariola.. tej to tylko pozazdrościć takiego śpiochaKlaudia, Ty to chyba za dobrze miałaś z tym spaniem.
A dzwoniłaś do tej firmy? Wysyłali Ci kurierem? Jeśli masz numer listu przewozowego, sama możesz sprawdzić co się dzieje z Twoją przesyłką.a jak mi jutro nie przyjdzie kostium kąpielowy to będę pływała w jeziorku w bieliźnie, albo nie wiem jak jeszcze
Zrobię go na weekend, jak nasi mężowie przyjadązaczęłam wkońcu robić ten czeski placek,
fajowy, Artur też chwilkę popatrzył ale dalej musiał iść bo chyba go ktś goniłNorbert upatrzył sobie pewien clip
tylko w tym przepisie jest błąd bo mąki jest mało podane i wogóle jakieś abstrakcyje wartości, znalazłam nowy w zapisakach:Zrobię go na weekend, jak nasi mężowie przyjadą
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość