Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 sie 2008, 10:14

hejka..mam chwilke na necik bo maya poszla na rundke po uzywanych :ico_haha_01:
pogoda lipna jak zawsze....brak slow poprostu....

Lady,no Klaudia byla blondynką ale sie farbnela ostatnio i juz nie jest :ico_haha_01:

no u nas jest juz 1 drzemka na dzien i tesknie za czasami kiedy byly 2 :ico_haha_01: ....ale nie wyobrazam sobie dnia bez tej drzemki :ico_olaboga: ...jakbym miala kogos do pomocy to ok....jakby mi ja tak ktos zabieral na spacerek albo zajal czyms chociaz pol godzinki to co innego ale jak ja calkiem sama z nia jestem to masakra jakas :ico_noniewiem:
kurka tyle chcialam popisac i wena mi uciekla...
a...Pati,super ze sprzedalas autko a jakie kupilas? i dobrze ze ze zdrowiem mamy jest ok. bo to teraz najwazniejsze....reszta to szczegoly....
Zborra...albo Salon Urody Caroline...i taki elegancki styl....

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sie 2008, 11:10

a ja chcialam wam pokazac kilka fociaków z naszego wypadu

halo halo tato

Obrazek
Obrazek

tak moje dziecko poznawało okolice

Obrazek
Obrazek

kąpiel w basenie
Obrazek
Obrazek

kąpiel w jeziorku
Obrazek
Obrazek

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sie 2008, 11:25

jagodka mi sie nie otwarły wszystkie zdejecia ale te ktore sie otwarły sa fajowe, szczegolnie mi sie podoba słodki usmiech Jagody w baseniku, no i jak po czworakch poznaje swiat :ico_haha_01:

ja juz mieszkanie ogarnełam, bo Milka padła juz w połowie teletubisiów :-) i prasowanie odwaliłam i normalnie myslałam ze sie przy tej desce ugotuje..na dworze nie jest az tak ciepło ale słonce waliło prosto na mnie :ico_olaboga: ale na jakis czas spokoj!!

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sie 2008, 11:32

Witam!

Jagódka no pięknie mijał Wam czas!!! Jadźka jest słodka na tych zdjęcionkach!
Glizda no, nazwa nawet mi się podoba...ale...chyba nie chciałabym nic z imieniem...
A Twoja siostra mi kogoś przypomina bardzo, ale kogo?
Patrycja gratulacje!!! a jakie teraz bęzdiesz miała autko???
Anza widzisz, czasem warto poczytać, to się człowiek uspokoi. Daj małej spokój, neich się poci na zdrowie :ico_haha_01:

moja dziś chyba ma zły dzień! dostała nawet klapsa!!! :ico_olaboga: zjadła na śniadanie kilka ziarenek twarożku, a taki niby był pyszny...a potem kilka kawałków parówki, które z uporem maniaka wypluwała po chwili na korytarzu. Wreszcie matka nie wytrzymala i sprzedała Hanucie klapsiora! ale był ryk... :ico_noniewiem: a potem chodziła taka skołowana...szkoda że ja tez, bo kazałam jej wyjść z kuchni...chwilę wytrzymała, a potem się mi pod nogami wiła i tuliła...glizda jedna! i mniam mniam chciała...tak, jasne...ale tylko mówić...och, mówię Wam że dziś nie mam nerwów na te gierki... Więc taka marudząca łaziła, jeść nie dawałam, bo skoro pluje to niech spada...dziadzia litościwy napchał w nią biszkopty...
Babcia zaś wytropiła, że ona ma czerwony język i może jakieś zapalenie czy cuś...więc się gencjanujemy znowu a potem fioletowe pluje lecą wszędze! :ico_olaboga: Ja chcę do pracy!!!
a jesteśmy same..dziaki pojechali...Na szczęście o 10.45 Hania już stała gotowa przy łóżeczku i mówi "aaa", no więc pędem mleko i dobranoc...chyba śpi...a ja? może i powinnam zmyć resztę naczyń...ale nei chce mi się...posiedzę se tutaj...i może zjem już obiad? bo potem mi nie da...a o 14ruszam do roboty...
to miłego dnia życzę i idę na allegro pogrzebać...pa!

[ Dodano: 2008-08-06, 11:34 ]
a...Lady ja też chcę na basen!!! tylko mój mąż to jakoś na nic chęci nie ma..żebym chociaż miała tu jakąś kumpelę to może i na aerobik bym się zapisała...ale sama to nigdy przenigdy...a zresztą jeszcze mam wszędzie dalekko...beznadzieja...więc nonono mi rośnie nadal :ico_placzek:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 sie 2008, 12:10

hej...Jagodka,sliczne fotki i jaka mala jest odwazna i do wody i na plyki wlezie...super!!!

Zborra...no tak z imieniem nie chcesz to ja jeszcze pomysle nad tym :ico_oczko:

Maya poszla spac...dzwonili od kanapy i przywiaza jutro!!!!nareszcie...ale dzwonila tez babka z pracy i jutro ide jak moja rogowke beda przywozic....ale moze niz wroce to juz bedzie stala cala poskladana :ico_sorki: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 sie 2008, 12:35

GLIZDUNIA, super że już jutro będziesz miała kanapę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: I może nie będziesz musiała jej składać :-D
zborra, no to naprawdę Hanuta ma humorek dzisiaj :( A Tobie pewnie brak cierpliwości przez chorobę :(

A samochodzik będzie VW Polo. Jak już będzie mój to go Wam pokażę :)
ladybird23, no widzisz a u mnie pochmurnie i bardzo chciałabym słońce

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sie 2008, 12:40

a ja zaraz wyjde z siebie i stane obok :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
ta mała gnida nie spi mi jeszcze od rana a ja kurw... dostaje na nią
pokłada sie juz od 10 ale ryczy w lozeczku
normalnie sie rozbestwiła jak cholera
nie mam cierpliwosci

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 sie 2008, 13:57

oj niestety brakuje nam chyba wszystkim cierpliwosci...bo dzieci sie kocha straszliwie ale skad nabrac sily zeby codziennie walczyc z wiatrakami??!!...moja wstala i i po zupie poszli na spacer...a ja sie skladam z bolu...niestety@....i Klaudia ma mi kupic paracetamol bo chyba wykielkuje....tak boli ze szok.....

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sie 2008, 14:29

No to widzę, że nie tylko ja czasami mam dość ...

Wiktor na szczęście dziś usnął ale dlatego, że uderzył się o szufladę i dałam cyca, który tak do końca go nie ululał :ico_olaboga: Zawołałam teściową i usnął :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 sie 2008, 15:20

kamizela, to masz przynajmniej jakiś sposób na Wiktora :) Ja bym nie wpadła na to żeby wołać teściową hihi.

GLIZDUNIA, i ja zdycham z bólu brzucha. :ico_chory:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”