Witam!
Jagódka no pięknie mijał Wam czas!!! Jadźka jest słodka na tych zdjęcionkach!
Glizda no, nazwa nawet mi się podoba...ale...chyba nie chciałabym nic z imieniem...
A Twoja siostra mi kogoś przypomina bardzo, ale kogo?
Patrycja gratulacje!!! a jakie teraz bęzdiesz miała autko???
Anza widzisz, czasem warto poczytać, to się człowiek uspokoi. Daj małej spokój, neich się poci na zdrowie
moja dziś chyba ma zły dzień! dostała nawet klapsa!!!

zjadła na śniadanie kilka ziarenek twarożku, a taki niby był pyszny...a potem kilka kawałków parówki, które z uporem maniaka wypluwała po chwili na korytarzu. Wreszcie matka nie wytrzymala i sprzedała Hanucie klapsiora! ale był ryk...

a potem chodziła taka skołowana...szkoda że ja tez, bo kazałam jej wyjść z kuchni...chwilę wytrzymała, a potem się mi pod nogami wiła i tuliła...glizda jedna! i mniam mniam chciała...tak, jasne...ale tylko mówić...och, mówię Wam że dziś nie mam nerwów na te gierki... Więc taka marudząca łaziła, jeść nie dawałam, bo skoro pluje to niech spada...dziadzia litościwy napchał w nią biszkopty...
Babcia zaś wytropiła, że ona ma czerwony język i może jakieś zapalenie czy cuś...więc się gencjanujemy znowu a potem fioletowe pluje lecą wszędze!

Ja chcę do pracy!!!
a jesteśmy same..dziaki pojechali...Na szczęście o 10.45 Hania już stała gotowa przy łóżeczku i mówi "aaa", no więc pędem mleko i dobranoc...chyba śpi...a ja? może i powinnam zmyć resztę naczyń...ale nei chce mi się...posiedzę se tutaj...i może zjem już obiad? bo potem mi nie da...a o 14ruszam do roboty...
to miłego dnia życzę i idę na allegro pogrzebać...pa!
[ Dodano: 2008-08-06, 11:34 ]
a...
Lady ja też chcę na basen!!! tylko mój mąż to jakoś na nic chęci nie ma..żebym chociaż miała tu jakąś kumpelę to może i na aerobik bym się zapisała...ale sama to nigdy przenigdy...a zresztą jeszcze mam wszędzie dalekko...beznadzieja...więc nonono mi rośnie nadal