ja na obiad dzis mam pieczarkowa z makaronem

z tym Usg to troche mnie zdziwiło

o wedzonkach owszem słyszałam, ze niby nie powinno sie łososia, ale o makreli to czytałam przeciwnie,ze ma duzo czegos tam dobrego...

hmmmm... rzuc przepisem, co???pieczarkowa z makaronem![]()
To nie promieniowanie, a ultradzwięki, które odbijają się od narządów wewnetrzych i wysyłają obraz na monitor, nie naświetlają. Prawdą jest, że nie są obojetne maluszkowi, napewno denerwują go troszkę i pobudzają, udowodniono, że w trakcie badania dzieci są bardziej ruchliwe i niespokojne. Jest to jakis stresik dla nich niewatpliwie. Ja do tej pory miałm 3, ale dlatego że na poczatku miałam bardzo mały pęcherzyk i trzeba było to kontrolowac, brałam też duphaston.usg to promieniowanie wiec naświetla dziecko
Osita, nie ma nic prostszego, zwykłe masełko plus posiekany czosnek i natka drobniusieńko, oczywiście sól i pieprz do smaku. Psmaruj tym bagietkę, trochę żółtego serka i zapiecz. Ależ uczta...ale mi smaka narobilas
Ositka, chyba naprawdę wyszła z Ciebie bestiaa my dzisiaj idziemy na byki
no to wielka fiestaAha, a my dzis świetujemy półmetek
oooooo, to ja strasznym grzesznikiem jestemPodobno łakomstwo to grzech a ja jestem strasznym łakomczuchem i jeszcze mam z tego radochę![]()
to dane orientacyjnenasz maluszek waży chyba więcej bo już dwa tygodnie temu ważył 354g a kalkulatorek podaje 350g- więc wielki mężczyzna nam się szykuje :)
hihiihihi, zarowno carmen, jak i junior przewaznie spali. nie pomaga ani wypicie slodkiego napoju, ani jedzenie ani lizak na pol godz przed badaniem... spia i kropkanapewno denerwują go troszkę i pobudzają, udowodniono, że w trakcie badania dzieci są bardziej ruchliwe i niespokojne.
Mój za to fikał koziołki jak zakręcony, ledwo co crl gince udało się zmierzyć, i sama zreszta potwierdziła, że dzieciaczki czesto tak właśnie reagują na usg. Ale na nic nie ma reguły, każda ciąża jest inna, kazdy maluszek rozwija się inaczej. Podobnie jest z wagą dzidziów, z pierwszymi ruchami itd. Musimy pamiętac, że te wszystkie dane to czysta staystyka i nie dajmy się zwriować.hihiihihi, zarowno carmen, jak i junior przewaznie spali
Chętnie i sama bym się z nim wybrała, nie koniecznie na finała ale na jakieś dobre, oryginalne hiszpańskie danko z miłą chęciąno to meza do malagi wyslij ekspresowo - moze zdazy, bo w pn final
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość