a czemu sie cyckasz, boisz sie, ze powiedza ze wszystko jest w porzadku????kurde troche sie cykam ale chyba sprobuje
To dobrze jak powiedza, ze jest ok, nie martw sie takimi rzeczami kochana.
Zobacz ja teraz bylam we wtorek u gina, pytali jak sie czuje wiec ja im mowie, ze brzuch mnie boli jak na okres caly czas z malymi przerwami ze momentami jest twardy i ze nogo mialam spuchniete, a ona ze lepiej sie upewnimy i podlaczymy do KTG i sprawdziym czy nie ma Pani skurczy, noi podlaczyli, zapis byl prawidlowy, zero skurczy i wszystko bylo prawidlowe wiec sie uspokoilam lekarz tez byl przy tym.
Wiec kochana nie martw sie, jedz doo szpitala i powiedz, ze mierzylas cisnienie i mialas wysokie, ze brzuch boli jak na okres i jest twardy i ze nie zawsze czujesz mala i musza to sprawdzic i zrobic USG, glowka do gory
[ Dodano: 2008-08-07, 13:48 ]
mmarta81, juz nie raz pisalas, ze Igusia sie za czesto nie ruszala wiec to juz jest jakis powod zeby sprawdzili,
Ja nie mam z tym problemu, bo moj maly to szalony i ja go codziennie czuje od rana do wieczora i to z taka sila, ze brzuch mi skacze wiec ja na Twopim miejscu bym pojechala i zaryzykowala a tym bardziej, ze dawno nie widzialas malej i nie mialas robionego USG