No trudno jak mi powiedza ze musze wymienic to wymienie-masz racje jak zaczne kombinowac to jeszcze zaczna to sprawdzac i bedzie lipsko

Agusia1982Ty to widze masz zdolnosci do pieczenia-nie jest latwo upiec biszkopt

No,przerabane,troche dluzej niz w Polsce co?Ja w pierwsze pol roku po przyjezdzie dostalam 3 mandaty za predkosc i uzbieralam 9 punktow.Od tego czasu nauczylam sie jezdzic przepisowo i od 3.5 roku nie zaplacilam ani jednego,a tamte dopiero niedawno mi sie wykasowaly.Miszka 3 lata szok no to jak wymienie to ja watpie ze mi to starczy
A ja zrobilam racuchy z jablkami,bo tortu nie umiemwłaśnie idę jeszcze go kosztować mój mąż sie śmieje że bede miała co jeść w nocy,
Oczywiscie odczuwalam te punkty w ubezpieczeniu do tej pory
No ,w momencie ubezpieczania auta system pyta czy masz mandaty i jakie, jak probowalam wpisac ze nie mam to mi sie czerwony napis wyswietlal,ze oni wiedza ze mam i zebym wpisala.Maja jakis centralny system informacjiMiszka nie zalamuj mnie ze to ma jakis wplyw na ubezpieczenie jeszcze bo oszaleje
No ,w momencie ubezpieczania auta system pyta czy masz mandaty i jakie, jak probowalam wpisac ze nie mam to mi sie czerwony napis wyswietlal
A moze dlatego,ze masz polskie prawko i Ci tych punktow nie mieli jak naliczyc?Ale mi nie wyskoczylo a teraz mi sie konczylo-bo tamten mandat byl na moje panienskie nazwisko a teraz mam juz inne i pewno dlatego
Jej ,nie pamietam,zobaczysz jak bedziesz ubezpieczala nowe autko,ale nie wydaje mi sie zeby to byla jakas zabojcza kwota,to zreszta zalezy od towarzystwa ubezpieczeniowego.pewnie nie moga za duzo dodac za taki mandat na ubezpieczeni-moze cos okolo 50F
No w nonono dlugo,ja juz musialam jezdzic jak ciec bo kolejny mandat oznaczal zatrzymanie prawka,a tego to ja sobie nie wyobrazalam.I juz mi ta ostroznosc zostala,maja na nas swoje sposoby,tak sobie teraz mysle,ze moze to dobrze,ze mnie nauczyli ostroznej jazdy,kto wie czy mi to kiedys zycia nie uratowaloNie no jakgorsze jeste ze te punkty na 3 lata to mnie dobija
No dokladnie ,znalazlam to samo.Moze miec max 6 punktow w ciagu 2 lat,a za to wyktoczenie moze dostac 3-6 punktow karnych,z tym ze jezeli dostanie 6 to uniewaniaja prawo jazdy i egzamin teoretyczny i praktyczny od nowa trzeba zdawacwyczytalam ze od 3-6pkt za ten mandat jest-no le on przez pierwsze 2 lata czy jakos tak ma tylko 6 pkt -bo ma nowe prawko
no ciekawe ile dadzaale tyle max sad moze przywalic
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość