Janilek- ja jestem jak najbardziej za tylko nie w eekend bo akurat za dwa tyg ide na wesele!
Aga- jak przyjeżdżacie na ten weekend to może jednak chcecie na to moje mieszkanie, żadne tam luksusy ale zawsze w krakowie? Bo ja panienski mam dopiero za tydzień.
Pochwale się, że wczoraj zarazerwowalam chłopaka do tańczenia- będzie się działo

hehe, jak ktos chce looknąć to jego strona
www.sextet.com.pl
Teraz pozostaje mi dopracowac konkursy pokuować troche prezentów i zamówić tort, mnie w kaształcie wiadomo jakim.
A jesli masz ochote na kawe to ja bardzo chętnie z tym,że albo 14 wieczór albo w piatek i sobote w ciagu dnia, bo wieczorkiem w piatek robię urodzinki Tosi dla znajomych a w sobote wieczór jedziemy na wieś. Zaprosze cię do mojego ulubionego ogródka, a jakbys dała rade np, w piatek razem z Julką to byłoby po prostu bosko
Marta- a tak wracając do twoich studiów to chciałam tylko zaznaczyć,że jakbys szukała pracy w zawodzie to moja teściowa pracuje w szkole takiej własnie dla dzieci uposledzonych i tam czesto szukają nauczycielek po takim kierunku, a czasem nawet chca w trakcie brac na poczatek jako druga nauczycielke, więc jak jestes zainteresowana to daj znac to jak będe coś wiedzieć to ci podsune info

Taka praca jest fajna dla mamy zwłaszcza bo etat nauczyciela to 20godzin i wszystkie swięta, ferie wolne, hehe.
Mala-mysz- a może Hania ma uczulenie na proszek albo jakiś kosmetyk, nie wprowadziłaś jej czegoś nowego ostatnio?
A Tosia wczoraj się nie obudziła, więc spała w sukience, ale takiej przewiewnej na ramiączkach

Dałam jej tylko butle na spiocha z kaszką. Obudzila się dziś o 6 ale potem przysnęla do 9 więc ok. Ja juz w miare odkopałam mieszkanie z brudu, teraz próbuje sie odprac, ale mam problem z suszeniem bo mało miejsca więc dlugo to trwa.
Przywiźlismy sobie własnoręcznie uzbierane borówki znad morza więc dzis mam zamiar zrobić pierogi.
Powiem wam, że otatnio coraz bardziej się martwie tym czy Tosia zaakceptuje opikunke, na penwo musze jej zrobić z dwa tygodni adaptacji bo ostatnio jest bardzo nieufna w stosunku do obcych, ogólnie to dobrze, ale nie chce żeby biedna miała jakąś traume.....