Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 08:21

witajcie z ranka
ja w nocy jakas dziwna pobudka o 2
mala plakusiała i nie wiem czemu
przewinełam ją i musiałam przytulic

gosia no to super ze jestes zadowolona oby tak dalej
no i czekam na wasze fociaki

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

12 sie 2008, 09:00

hejka...
i ja czekalam na fotki Gosi wczoraj ale poszlam w koncu spac...i Jagodka-tez mialam pobudke w nocy...Maya poprostu usiadla w lozku i mnie obudzila...i szarpala mna i mama ,mama mama no i cycusia dalam i w koncu usnela....ale czemu ta pobudka byla to nie wiem :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 09:51

a to wczoraj robiła moja mała
tatus wreszcie skonczyl hustawke i miala ubaw po pachy
jeszcze tylko zjezdzalnia i będdzie pełen wypas
Obrazek
Obrazek

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 11:50

dzien dobry

pobudki w nocy - to chyba coś wisiało w powietrzu bo my mielismy straszną noc. pisałam, że mloda usnela jak aniolek, ale dlugo to aniolkowanie nie trwalo! ok 21.30 sie obudzila i do 23 byl ryk - normalnie czasy kolek mi sie przypomnialy... noc nie pomoglo, jesc nie chciala, przewiniecie tez nie pomoglo, przytulanie, spiewanie itp tez nie - koszmar jakis!!! ale za to pospalysmy do 10.30 z przerwa godzinną okolo 7 jak ciocia i wujek wychodzili do pracy

zaraz idziemy na spacerek, moze jakies zakupy... zobaczymy, bo pogoda w kratke sie zapowiada i plac zabaw chce zaliczyc z młodą dzisiaj bo wczoraj zasnęła jak wracałaysmy z marketu. w gdansku nie ma takich fajnych placy zabaw
a zdjecia dzisiaj beda - obiecuje :)

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 12:59

Witam się i ja :ico_sorki:

Nie wiem, które to już między lądowanie w domu :ico_haha_01:
pranie się robi Michu się bawi, MisiUla śpi a ja zgrywam foty z wczorajszych 3 urodzin mojego małego mężczyzny :-)

Urszulka znowu jakieś małe perypetie żołądkowo-przełykowe odwala, więc leci na smekcie i siemieniu lnianym i lacicośtam + żywe kultury bakterii :ico_noniewiem:

no

a wy jak?

idę nadgonić :ico_haha_02:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 14:13

witam kobitki ponownie...

szybko wróciłam ze spaceru bo jest tak parno ze nie ma czym oddychac.

bylysmy chwile na placu zabaw - foty sie zgrywaja - zaraz beda

i przeszlam sie po tym osiedlu mojej siostry i znalazlam fajnego taniego lumpeksa! kupilam sobie 3 sweterki, 1 bluzke i kurteczke dla niuniu na jesien i zaplacilam 48zl :)

teraz wstawilam zupke dla niuni i zaraz biore sie za spagetti dla mnie i oczywiscie mojej siostry z jej przyszlym mezem! ale jestem zmeczona po dzisiejszej nocy, ale kupilam zel na dziąsla i paracetamol w czopku - jak sie powtórzy sytuacja z dzisiejszej nocy to uzyje tych medycznych cudów

[ Dodano: 2008-08-12, 14:19 ]
W tle widać nowy pojazd Kingi
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 15:36

piekna kinia slicznie stoi sama

a ja wpadłam tylko sie pochwalic ze moja dziunia przed chwilą dosłownie sama wstała z podlogi bez podtrzymywania :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
bylismy w szoku
a potem to powtórzyla kilka razy (raz zaliczyla glebe na twarz)

ja tez dzisiaj lece na lumpa moze cos znajde

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 15:46

witajcie

sliczna Kinia na sam poczatek..

smoka uzywamy tylko do spania, Mila wie ze nigdzie z nim nie chodzimy i nie wyobrazam sobie zeby mi na spacer szła ze smokiem w buzi itp
z butli nadal pije mleko ale pije je sama tak samo z herbatka, soczki pije z kubeczka niekapka, a gestsze napoje takie jak kefir z normalnego kubeczka z tym ze nie sama tylko musze jej podawac..
ale byscie padły jak składa raczki i mowi amen i jak spiewa " lalala' z wystawionym jezykiem :ico_haha_01: poza tym mowi " dosc " i zaczeła w koncu "tatowac" :-)

ide teraz sobie kawke strzelic..

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 17:18

no my smoczka też jeszcze dydlamy :ico_noniewiem: nie wiem jak długo...
ale odwracamy od niego uwagę na różne sposoby - gorzej w nocy... bo mała potrafi usiąść w łóżeczku i sama go szukać :ico_olaboga:

zazdroszczę wszystkim kitkowym maluchom włosków i super fryzur :ico_brawa_01: Ula wyrywa wszystkie spinki, gumki jak tylko wymaca coś we włoso-pierzu :ico_oczko:

Zbora
toś Ty koncer zaliczyła i dotykałaś się z Gregiem ??? :ico_szoking: :ico_brawa_01: :-D

Sikorka piękne choć krótkie wakacje rodzinne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: szczerze zazdroszczę !!!

bo okazało się, że my w tym roku ee raczej njente z wyjazdu :ico_placzek:

GosiA podobno jakieś zdjęcia obiecała naszego /jej/ Hubertusa :ico_oczko: :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

12 sie 2008, 17:30

hejka,bylismy dzis w Street w dolinie Clarksa....niby mielismy Mayci buciki kupic...i lapa wielka,nic nam sie nie podobaloa dzieci w sklepie to w szal w padaly i Maya poszla za ciosem oczywiscie wiec nic przymierzyc nie chciala :ico_olaboga: ...podobaly jej sie tylko czarne lakierki....ale w czarnych butkach jeszcze sie nachodzi bo tu w szkole sa obowiazkowe :ico_noniewiem: .....no i kupilismy jej w koncu tylko adidaski...takie proste i z Clarksa wiec beda solidne....fotki zrobie jak baterie naladuje ....i bluze pomaranczowa z Gapa Mayci kupilam....i znow kasa poszla :ico_olaboga:

u nas znow leje...burze sa normalnie!!!

Jagodka widac miala ubaw po pachyba na hustawce!!!super!!!i teraz jak juz sama wstala to juz kwestia czasu jak sie osmieli i bedzie uciekac przed tobą :ico_haha_01: ...najwazniejsza jest ta odwaga,skoro jej sie podobalo to juz eraz pewnie i kroczki sama chetniej zrobi :ico_brawa_01:

Kinga widac tez szalala na placu zabaw!!a fura ma fajne paseczki takie zielone nie?? :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-08-12, 17:56 ]
Massumi,spineczkami to sie nie przejmuj...pewnie chcialabys Ulke wystroic na glowie ale ona jak bedzie nastolatką to wszystko nadrobi :ico_haha_01: :ico_oczko:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”