Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sie 2008, 20:34

Ale tutaj dzisiaj cisza

Majka wlasnie idzie spac ciekawe jak jej to wyjdzie :ico_noniewiem: ja dzisiaj jestem bardzo zmeczona chyba zaraz pojde spac

madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

11 sie 2008, 21:43

Cześć dziewczyny.

Znowu mam trochę zaległości :ico_olaboga: Wszystkie zdjęcia prześliczne, przyznam ze przeczytałam pobieżnie a dokładnie obejrzałam fotki.

Ostatnio czasu brak :ico_olaboga:

U nas w porządku. Martynka rośnie jak na drożdzach, zaczęła mnie na dobre podgryzac przy karmieniu, ząbki ma jak szpilki. Siedzi juz ładnie sama, widze ze jeszcze chwilka a sama będzie juz podnosic sie do siadania. Na raczkowanie ma jeszcze czas i wcale jak na razie ją to nie interesuje :-) a krzesełko mamy dokładnie takie samo jak Pinko tylko niebieskie bo to jeszcze po Patrysiu :-)

[ Dodano: 2008-08-11, 21:44 ]
Czy Waszym szkrabom zmienia się juz kolor oczu albo moze juz zmienił???Zastanawiam sie kiedy to nastapi. U Patryka zmienił sie o le dobrze pamiętam tak około 8 miesiąca :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sie 2008, 22:16

Hello no to ja sie jeszcze pojawiam majeczka mi sie obudzila i poszlam ja uspac polozylam sobie do lozka i tak sobie lezalysmy az w koncu obie usnelysmy mama mnie obudzila teraz majka juz spi w swoim lozeczku a ja tez ide do swojego

zycze udanej nocki i malo pobudek :ico_sorki:

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

12 sie 2008, 08:10

Witam raniutko :-)
Stawiam :ico_kawa: bo u nas było kilka pobudek w nocy, nawet ich nie liczyłam i od 7 już nie śpimy.
Pogoda zapowiada się super, więc w domku mało będziemy siedzieć.
Madziarka, śliczne zdjęcia Patrysia i Martynki. Co do oczu, to Ula ciągle ma niebieskie i chyba już jej się nie zmienią.
Lecę, bo mój bąbel marudzić zaczyna....
Miłego dzionka :)

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 09:24

Czesc
my tez nie spimy tylko ze majka juz od 7 a mama do 9 pospala

chcielismy isc na basen ale jakos mi sie nie chce zaraz majka pojdzie spac a jak wstanie to ja pojde do pracy

a u nas oczka dalej niebieskie sa i mam nadzieje ze jej takie zostana

Awatar użytkownika
CleoShe
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 sie 2008, 09:30

Hey Wam.

U nas dzisiaj przed 5 bylo mleczko a nie spimy od 7. Norbert rozrabia za mną na podlodze.. podgryza moje mlecy, hehe :ico_haha_01:
Pogoda u nas deszczowa.. nawet nie wiem czy w zwiazku z tym chce mi sie gdzies dzisiaj wychodzic. Mialam jechac do kolezanek, ale jak sie nie wypogodzi to zostajemy.
Czy Waszym szkrabom zmienia się juz kolor oczu albo moze juz zmienił???Zastanawiam sie kiedy to nastapi. U Patryka zmienił sie o le dobrze pamiętam tak około 8 miesiąca :ico_noniewiem:
Ja właśnie pisałam ostatnio, że Norbertowi się zmienił.. ma takie brązowawe, nie takie zdecydowanie, ale na pewno nie ma już niebieskich.

A wogóle to nam się pralka zepsuła i to już 2 tygodnie temu :ico_zly: Jakiś fachowiec był dopiero wczoraj ale też nie naprawił, bo powiedział, że nie ma jakiejś części.. i mam nadzieję, że dzisiaj przyjedzie zrobić w końcu. Norbert wczoraj znosił resztkę czystych ciuszków :ico_olaboga: Już wczoraj w rękach przeprałam mu pare rzeczy :ico_zly:

Uciekamy na śniadanko i kawę. Zajrzę później.

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 09:51

Obrazek
URL=www.fotosik.pl]Obrazek[/URL]

[ Dodano: 2008-08-12, 11:08 ]
Jejki ale tu cisza a mi sie tak nudzi czekam az w koncu ktos cos napisze

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 sie 2008, 11:23

Hej!

ja jestem dopiero teraz, bo mamy awarie komputera w pracy, i oczywscie wszystko na mojej glowie :ico_olaboga:

U nas kolejna nocka przespana w calosci, byla mala pobudka ok. 4.00, usmiechnal sie do mamusi troszke, dalam mu pieluche i zasnal i tak spalismy do 6.15. :-D

Na dlugi weekend jeszcze nie mamy sprecyzowanych zadnych planow, ale nawet jesli spedzimy w domu, to tez ok, byle tylko pogoda byla

Awatar użytkownika
CleoShe
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 sie 2008, 11:31

iwona83, widzę, że Maja ma taki sam basenik jak Norbert :D.
Mój mały dostał butlę kaszy i usnął teraz. Mam chwilę swobody co mnie cieszy bo dostałam okres i brzuch mnie boli.
Dzisiaj zrobiłam Norbertowi kisiel z suszonych moreli i jabłka. Posmakowało mu :-)

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 sie 2008, 11:36

Dzisiaj zrobiłam Norbertowi kisiel z suszonych moreli i jabłka. Posmakowało mu :-)
ja dzisiaj zrobie kisielek malinowo-jagodowy.... :ico_haha_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”