Witam
My już w domu, wymiana rur zakończona i w końcu mam porządek
EDULITA strasznie smutne wiadomości... bardzo Ci współczuję ale jeszcze bardziej tej Twojej kuzynce, tak się pewno cieszyła na własny ślub a tu taki dramat

Boże jakie to wszystko niesprawiedliwe...
ASIA to co jutro jakiś mały występ w nowej bieliźnie?????

Co do łóżeczka to przestań czekać aż sama Ci wyjdzie bo jeszcze sobie krzywdę nasza rybeczka zrobi
FELICITY ja już przerobiłam etap księgowej i pomimo tego, że nadal jestem zatrudniona w biurze rachunkowym to nie chcę tam wracać. Lubię taką cyfrową robotę ale nie chcę żyć jak księgowa czyli comiesięczny stres przed 20-stym (podatki). A już żartów typu "księgowa to może chorować ale po 20-stym, iść na urlop po 20-stym, rodzić dzieci po 20-stym" to po prostu nie mogę słuchać

Mam jeszcze trochę czasu na przebranżowienie a Tobie życzę wytrwałości
ELA jak mnie boli ucho to sobie podgrzewam poduchą elektryczną

Co do spania to u nas Konrad trafia do łóżka po kołysance na MINI MINI, która jest tuż przed 20. Ona go wycisza a zasypia różnie, przeważnie po 15 minutach ale co się nagada to nasze

Teraz jak ma dorosłe łóżko to oczywiście próbuje schodzić ale mój mąż stanowczo mówi "Konrad do łóżka" i ten bez dyskusji wraca
ANETA z myciem zębów nie ma problemów, Konrad jak słyszy hasło to sam maszeruje do łazienki tylko że my jeszcze nie wprowadziliśmy pasty i myje tylko wodą więc może dlatego lubi
CHLOE wyślij fotki a zwłaszcza Maciusia ze swoją nową miłością
Zachwalacie te "szczebelki" bo Wasze dzieciaczki nie budzą się w nocy. U nas to był koszmar, co pobudka to krzyk, czasami wstawaliśmy nawet co godzinę

W ciągu miesiąca były jedna lub dwie noce przespane bez żadnej pobudki. A teraz? Mąż mój wstaje najwyżej raz i to coraz rzadziej

A rano jak nas woła ok.7 to go wtedy też wołamy aby nauczył się przychodzić sam (bo się trochę boi) i to jest cudowne.... w końcu nie musimy wstawać i go wyjmować

Najpiękniejsze są te ranne pieszczoty w naszym łóżku, całujemy się, gilgotamy i śmiejemy, a on jest przeszczęśliwy