Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

13 sie 2008, 19:44

osita, jaki ladny brzucholek no i nieduzy czym mnie pocieszylas
milutka204, nie unos siew nerwach kochana, bo zlosc pieknosci szkodzi (i dzidzi rowniez). Faceci na calym swiecie tak sie zachowuja i nic nie jest tego w stanie zmienic. Przespij sie moze dzis u mamy, obejrzyj jakis dobry film dla relaksu. Jutro wszystko bedzie lepiej.

co do cery to:
ja zamiast zwyklego pudru do twarzy uzywam pudru dla dzieci - takiego najzwyklejszego co sie do pupy uzywa Johnson's baby. Matuje super i nie niszczy cery. Zwsze mialam problem z blyszczaca sie skora a teraz przy +35 stopniach chwale sie przez caly dzien matowa buzka. Do tego dziala antybakteryjne. A na noc polecam rowniez "dzieciecy" kosmetyk Sudocrem. Ja wyprobowalam maseczki z serii "czysta skora" Garniera i krem matujacy z tej samej serii - dla mnie perfekcja i male pieniadze

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sie 2008, 19:48

ale ja juz u mamy zostaje na stałe :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_olaboga: wiec jak moge spac spokojnie wiedzac ze kocham meza ...a w sumie to koniec............ ja jestemz byt uparta on tez i zadno z nas nie pusci

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

13 sie 2008, 19:57

milutka204, ech.... daj spokoj, serio. przejdzie wam. nie jestes pierwsza, nie ostatnia ktora czuje sie jak sie tak jak sie czujesz teraz... zobaczysz, jutro bedzie lepiej. przyjdzie mezu z bukietem kwiatow i zobaczysz, wszystko sie ulozy :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sie 2008, 19:58

marzenia :ico_puknij:

ja wiem jak sie to skonczy bo moj 2 letni zwiazek z bylym wlasnie tak sie skonczyl trzasnelismy drzwiami o byle co i cisza..........i juz nie wrocilismy

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

13 sie 2008, 19:58

milutka204, jutro jak sie obudzisz to zacznesz myslec spokojniej o calej tej sprawie a i Twoj maz tez przez ten czas sobie wszystko przemysli i wszystko sie napewno ulozy. Kochana ja i moj maz to para najwiekszych uparciuchow na swiecie i tez czasem nie rozmawiamy ze soba przez kilka dni ale zawsze konczy sie to zgoda. Glowa do gory, bedzie dobrze.

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

13 sie 2008, 20:22

okaze wam moj tluszczyk. na zdjeciach tak nie widac,
gdzie Ty masz ten tłuszczyk?????? :-D

[ Dodano: 2008-08-13, 20:25 ]
a wiem jak sie to skonczy bo moj 2 letni zwiazek z bylym wlasnie tak sie skonczyl trzasnelismy drzwiami o byle co i cisza..........i juz nie wrocilismy
ale teraz chyba jest inaczej..kochacie sie i jest dzidzia!!!

[ Dodano: 2008-08-13, 20:27 ]
ja tez czasmi jak sie pokłocimy to mowie ze sama sobie poradze..ale wcale tak nie mysle bardzo go kocham i chce zebysy byli razem..wiec jak puszczaja nerwy to mięknę i on tez i jest supcio :-D

[ Dodano: 2008-08-13, 21:21 ]
oki dziewczynki ide spać..do jutra pappa

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sie 2008, 21:35

ja wiem jak sie to skonczy bo moj 2 letni zwiazek z bylym wlasnie tak sie skonczyl trzasnelismy drzwiami o byle co i cisza..........i juz nie wrocilismy
milutka204 skoro poprzedni związek tak Tobie się skończył, to tym razem nie dopuść do tego - bądź mądrzejsza i pierwsza wyciągnij rękę - przecież piszesz, że go kochasz. Dasz radę - ugnij się trochę. :ico_haha_01: A potem sobie na nim odbijesz!!!!!

A ja właśnie wróciłam z ćwiczeń, wykąpię i idę spać.

Awatar użytkownika
aniafs
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sie 2008, 22:30

Milutka, biedaczko. Teraz jesteś jeszcze pod wpływem emocji i tych całych nerów, dusi cię żal "jak on tak mógł" a gorycz jeszcze większa bo przecież dzidzi w drodze. Napewno kazda z nas to przezyła. Zobaczysz, oboje odetchniecie tej nocy, on też napewno przemysli. Faceci tacy są, myslę, że im czasami potrzeba więcej czasu niż nam. Za dwa dni juz nie bedziecie pamiętac o tej kłótni. Trzymaj się i pamietaj o kruszynce w brzuszku, kóra teraz jak nikt współprzeżywa wszystko to co i Ty.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sie 2008, 07:45

mąz mi wczoraj napisal ze ja lece tylko na kase i ma temu ku powody:( z to mu nie wybacze............... oj ciezki bedzie jego teraz zywot dlugo bedzie sie staral by to odkupic... zebym cala noc plakala... ja go tak kocham chcialam zeby mnie przytulil byl przy mnie a on po 2 piwach takie slowa mi pisze;/ pewnie mamusia go nastawila......mieszkanie tez zapisze na siebie ....... nonono takie zycie i kryterie na mnie jesli mi nie wierzy i nie ufa nie chce juz tamm mieszkac jade po rzeczy wiem zemi nie pozwoli ich zabrac... ale coz nawet niechce byc w jego nowym mieszkaniu

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

14 sie 2008, 08:09

A ja właśnie wróciłam z ćwiczeń,
a co ćwiczysz?
ja własnie po śniadanku..i musze sie zbierac do pracy..najpierw musze przegonić leniuszka :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-08-14, 08:10 ]
mąz mi wczoraj napisal ze ja lece tylko na kase
w nerwach pisze sie rózne głupie rzeczy kt sie poźniej żałuje..trzeba na spokojnie porozmawiać..

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”