Awatar użytkownika
Ela28
Śmigam już bez trzymanki po forumku

14 sie 2008, 11:19

Edulitko - a podaj mi adres bo na jakieś 2 wysyłałam i właśnie obydwa odrzuciło...

Teraz może więcej napiszę bo Jaś się zabawił klockami - uwielbia takie drewniane - na allegro takie duże pudło mu kupiliśmy :)
A wiecie - trafiliśmy na złodzieja - kupiliśmy rowerek - i oczywiście nie dostalismy go, tak jak i inni którzy zamówili, nie zgłosiliśmy sprawy na policję, bo Danielowi się nie chce tracić czasu po pracy, a ja z JAsiem też nie mam ochoty ciągnąć się przez pół Wawy i spędzić kilka godzin na posterunku :/ Szkoda, bo tak to allegro by nam kasę zwróciło...

Chloe - zdrówka Wam życzę! JAk się dziś czujecie?

Kasiulko, podeślij jakieś fotki z brzuniem :)

A Iwcia wyjechała, czy zniknęła, bo dawno jej nie było tutaj.

[ Dodano: 2008-08-14, 11:26 ]
wysłałam troszkę ostatnich zdjęć Jasia, nie wiem czy dojdą, bo do wszystkich jednocześnie...

chloe1
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

14 sie 2008, 15:43

Hej!
Dziewczyny, dziękuję za troskę. Na szczęście ten wirus byl jednodniowy. Jesteśmy już zdrowi, Maciusiowi powoli kończę dietę.
edulita :ico_pocieszyciel: Kurcze, ten ślub, to jak stypa będzie :ico_placzek: Kiedy jedziecie?? Wiesz, zmobilizowałaś mnie, przygotuję w wolnej chwili zdjęcia Macieja i wyślę :-)
elu, dziękuję za zdjęcia, ale z Jasia śliczny chłopiec i taki dłuuuuuuuugi :-D
asiu, asiu, :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: z okazji rocznicy.

Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

14 sie 2008, 16:12

Elu, mój adres to edulita@interia.pl czekam na fotki kwiatków i nie tylko :-)
Chloe, - nad morze jedziemy 17 a na ślub wracamy 22 ślub odbędzie się23 i spowrotem jedziemy nad morze. Masz racje napewno nie będzie wielkiej radości no ale trudno juz tak bywa w życiu takie chwile uświadamiają nam ze w życiu nic sie nie da zaplanować :ico_noniewiem:
Czekam na zdjęcia Macieja :-) dobrze że juz ok

Moja Niki od tygodnia chciala zeby założyć jej kolczyki brała moje i przykładała do uszu :ico_haha_02: tłumaczy łam jej że pani musi zrobić kuj kuj żeby można było założyć ale ona uparcie cały czas z tymi kolczykami a dziś byłam u kosmetyczki henne zrobić i przkłułam Niki uszka mimo iż zawsze byłam przeciwniczką przekłówania uszu takim malcom - zawsze mówilam że przekłuje jej uszka jak będzie starsz i będzie chciała a ona chciała teraz :shock: Niki przy przekłuwaniu nawet nie zapłakała dostała dyplom od kosmetyczki za dzielność i sama byłam w szoku i zdziwiona choć nie ukrywam dumna z niej :-) Teraz chodzi i wszystkim się chwali że ma kolczyki pokazuje na uszko i mówi - "mam" :-D

Awatar użytkownika
Ela28

14 sie 2008, 19:09

Edulitko, wysłałam już, ale dzielna z Niki dziewczynka, aż sama w szoku jestem!

Chloe, to super, że już jesteście zdrowi i dziękuję za komplementy dla Jasia :)

na jednym zdjęciu on tam tak na nowym dywanie pozował, byliśmy w castoramie i JAś jak zobaczył stertę z dywanami to się wałkował po nich pół godz, cieszył się jak nie wiem, no więc kupiliśmy jeden, zwłaszcza, że był ładny a dywan był już od dawna w planach zakupowych :) no i jak go rozłożyliśmy w domu to rozebrany akurat Jaś - bo było strasznie gorąco - od razu się rzucił na dywan :)

wyjeżdżamy jutro na 3 dni więc życzę miłego weekendu :)

Awatar użytkownika
asiapanda

14 sie 2008, 21:45

Dobrze że Niki nie pokazała na jakiś tatuaż :ico_oczko: Pochwal się fotkami swojej Niuni w kolczykach

Ja poczekam aż Wiki sama poprosi, a poza tym jakoś tak nie wyobrażam sobie jej kuć brrr

Eluś miłego wypoczynku, ja idę legnąć przed TV tak rocznicowo, poza tym zaraz szwagier ma wpaść donas

Awatar użytkownika
edulita

15 sie 2008, 11:28

Witam dziewczynki u nas dzis pada i pogoda ogólnie smutna taka az nic sie nie chce :ico_spanko: Mieliśmy dziś isc na koncert Rubika ale jak sie pogoda nie poprawi to chyba zrezygnujemy. Za dwa dni wyjezdżamy a ja kompletnie nie wiem co spakowac według prognoz ma padać :ico_noniewiem: ale i tak sie ciesze z wyjazdu bo kocham morze i nawet podczas goeszej pogody można pospacerowac i jodu powdychać :-)
Juz niemoge się doczekac kiedy sie z Kasiulką zobacze
Elu - Jaś śliczniusi a te niebieskie oczka - poprostu boski :ico_brawa_01: Kwiatki też rewelacja a juka poprostu przepiękna ja mam taka malutką i w dodatku jescze nie kwitła :-| ale mam nadzieje że w przyszłym roku już zakwitnie a o tym hibiskusie to musze pomyśleć bo tez piekny :-) Elu a zdjęcia jego rewelacja najbardziej spodobało mi się to z pszczólką :-)
Asiu - Niki naprawde chciała zawsze twierdziłam że przekłujemy uszka jak bedzie duza i sama poprosi, a ostatnio brała moje kolczyki lub łańcuszek i próbowała sobie wkładać do uszka :ico_olaboga: pokazywała na moje uszy albo mamy mojej i smutaśnie mówiła ja nie mam :-| a od wczoraj chodzi i wszystkim pokazuje że ma kolczyki :ico_haha_02: chwalipięta mała :-D
Miłego dnia życze

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

15 sie 2008, 14:51

u nas deszcz i szaro.

Elu dziekujemy za zdjęcia.To zdjęcie na dywanie powaliło nas.Tymbardziej,że mamy podobny tyle,że mniejszy i jaśniejsze kolorki.

TU JEST FAJNY WĄTEK.Pewnie i nas niedługo taki etap czeka.

http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... .php?t=177

Awatar użytkownika
asiapanda

15 sie 2008, 15:49

Edytko moja Wiki tez tak pokazauje, chodzi w moich butach, zakłada moje ubrania, odbieram to wyszystko jako naśladowanie. A z tymi kolczykami mam identycznie ale póki co nie zamierzam jej przebijac uszek, co nie znaczy iż uważam, że przbijanie to głupota czy tym podone, ja po prostu zrobię to wtedy gdy poprosi o to sama, póki co nie umie gadać :ico_oczko: Mam nadzieję, ze nie odebrałas tego jako jakies złośliwości
Poza tym jak pisałam to ja mam stracha i naprawdę boję się jej przekuć, ma takie małe te uszka :-)
A teraz pochwal się fotkami Niuni w kolczykach :)
Ostatnio zmieniony 15 sie 2008, 21:06 przez asiapanda, łącznie zmieniany 1 raz.

chloe1
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

15 sie 2008, 21:05

No właśnie, ja też chcę Nikolę w kolczykach zobaczyć. Ale wiecie... Mój wujek-pediatra pamiętam jak mówił, że jest przeciwnikiem przebijania uszu... Ale to bylo z 25 lat temu :-D Może mu się zmieniło?! Nie wiem, bo za daleko mieszkamy.
Jedno wiem na pewno, jakby Maciuś był Marysią, to chyba też bym jej przebiła uszka :ico_haha_01: :ico_haha_01: Tylko nie wiem, czy tak szybko. Ale przecież Olivka bardzo szybko przebiła uszka Kylie. Pamiętacie?? Taka malunia wtedy była. Ciekawe, co u nich słychać??? Jezu, jak ja się za nią stęskniłam. Dlaczego dziewczyny uciekły z forum? :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
asiapanda

15 sie 2008, 22:28

Chloe mam to samo odczuie co ty, żal mi, że dziewczyny tak pouciekały. Nie wiem czemu, nawet nie chce mi się gdybać, ale miło że my się tak trzymamy :-) i to prawie od 3 lat- licząc z ciążą.
A ja sobie zdałam sprawę, że za (praktycznie) m-c moje ziecko kończy dwa latka, szok!!! A pamiętam jak mi każdy mówił "Zobaczysz jak szybko czas zleci", nie wierzyłam... Mineły dwa lata, mam wrażenie że nie tak dawno obchodziłyśmy pierwsze urodzinki a tu bach, kolejne...

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”