Dobry wieczor wieczorkiem..
Wybaczcie ale wczesniej nie dalam rady wejsc bo naraz obudzily sie moje dzieci.. najpierw Marcus na jedzonko a chwilke za nim Nicolinka.
Oh czuje sie zmeczona,moja Nicole jest takim kochanym zywym dzieciatkiem,ona nie usiedzi w jednym miejscu zawsze musi cos robic,i szuka tylko co by tu spsocic a niechce na nia krzyczec.. ale czasami to musze niestety
bo inaczej to nie slucha sie i robi co tylko mala chce..
Dzisiaj wzielysmy razem prysznic i mala padla oj juz byla zmeczona i dlatego tak psocila.. ale spi juz od 20 30 takze jutro mam tez fajna pobudke rano
A Marcusek teraz nie spi,pojadla sobie i sie rozglada w stolowym razem z tata bo moj maz patrzy na tv
A to dobrze ze maly nie spi bo zaraz chcemy go wykapac.. ciekawe jak bedzie reagowal czy bedzie mu sie podobala kapiel czy bedzie plakal.. zobaczymy.. A moj mezus bedzie fotki pstrykal a ja bede kapac malego
Ogulnie fajnie minal dzien,bylam na glosowaniu bylo fajnie,dostalam 4 kartki postawialm krzyzyki i juz po glosowaniu
Mi sie tez wydaje ze moja Nicolinka jest taka zywa bo widzi ze jestesmy teraz oboje z mezem w domu i moze dlatego tak pokazuje ze to ona chce byc w srodku zainteresowania.. zobacze w tym tygodniu jak bedziemy same w trojeczke czy mala dalej bedzie taka zywa i szalona czy sie troche uspokoi ..
Basiu zycze ci z calego serca powodzenia i niech wytna tego guza i niech bedzie wszystko ok, masz racje moze lepiej nie mowic babci po 2 zawalach po co ma sie martwic jeszcze bardziej dobrze bedzie trzymam mocno kciuki za twoja operacje i buziaki dla was
Maggie ja wlasnie tez jestem wybuchowa.. ale w tym moim starciu z tesciem wolalam sie nie odzywac wiecej,wyszlam z pokoju a on sie darl dalej.. wiesz byl juz troche wypity i wolalam byc cicho.. wiadomo maz by mnie obronil przed nim ale tesciu jest bardzo agresywny..
Dzisiaj sie dowiedzialam ze wczoraj jak od nas poszedl to jeszcze w domu u siebie pil wodke do nocy z tych nerwow a dzisiaj to sie niby zle czul.. a co mnie to ..
Ok kochane ja uciekam do juterka paa dobrej nocki ide malego kapac z mezem buziaki paa