Dzien doberek!
Dziekujemy za komplementy
Jasiu jak superancko ubrany na tym spacerku, ty uważaj żeby jakies dziewczyny nie odbiły Nelci narzeczonego
No wlasnie tak sie zastanawiam... Skoro Nelka flirtuje z Kubusiem, to u nas niewykluczone jakies male skoczki w bok
twoja spacerówka też jest całkiem niezła
Wiesz ja jestem bardzo, bardzo zadowolona. Teraz jeszcze dokupilam sobie do niej spiworek i jest ekstra. U mnie sprawdza sie rewelacyjnie. jedynym minusikiem jest chyba to ile miejsca zajmuje w bagazniku, ale jak sciagnie sie kolka a robi sie to bardzo latwo to nie jest najgorzej... Zreszta chyba x-lander tez sporo miejsca zajmuje?? Aaaa bylabym zapomniala w Quinny oparcie nie rozklada sie do pozycji lezacej, ale tak jaak jest mi nie przeszkadza, a Jasiu dalej na spacerkach zasypia, a myslalam ze jak bedzie mial lepszy widok to troszke poobserwuje swiat
Wy jak bardzo wieje to wychodzicie na spacerki
hmm to zalezy jak bardzo... Bo w sumie ostatnio u nas wieje non stop, ale na pewno nie sa to takie wichury jakie sa teraz w Polsce. W sumie staramy sie wychodzic codziennie bez wzgledu na pogode.
Kocura fryteczki... hmmm ale mi smaka narobilas. Wiesz aj niedawno tez odkrylam ze moge nagrywac filmiki, tylko jeszcze nie potrafie ich do komputerka wrzucic
Ewasiek dla Michalka wszystkiego naj naj!!
c.d.n.