Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2008, 10:07

Witam sie ija

ja dzis w miare dobrze spalam w nocy jak nigdy :ico_szoking: moj maly sie wiercil, ale mi to nie przeszkadzalo w spaniu dalej :-D oczywiscie nogi spuchniete jak balony juz od wtorku, ale skoro lekarz i polozna powiedzieli, ze to normalne to chyba tak musi byc nie wiem, tylko, ze ja w zadne buty nie moge nog wlozyc oprocz kapci :ico_placzek:

Dzis ladnie i slonecznie, chyba bedzie cieplo, maz w pracy a ja ajak zwykle sama w domu, zaraz ide cos zjesc, oczywiscie nic nie ma, ani masla ani chleba wiec usmaze sobie nalesniki :-D nic mi sie nie chce dzis robic, przetre lazieke i poodkurzam i to wsio, nie mam ochoty w kolko sprzatac, a na 18 jedziemy na urodziny do tesciowej, szczerze mowiac to nie mam ochoty nigdzie jezdzic, ale trzeba, co zrobic......

A tak w ogole to wiecie co, faceci to durnie, juz nie mam sily i slow na mojego- wiecie jak on mnie wkurza, normalnie mam ochote sie spakowac i jechac do ridzicow- juz nie raz mowil, ze ciaza to choroba i jakos nie widzialem, zeby ktos tak ciaze przchodzil jak TY, co 10 sekund o Jezu, w ogole o twierdzi ze ja udaje z tymi dolegliwosciami, wiecie co az przykro sie robi, bo kuzwa zrobic dziecko to zrobil, ale zeby potem wesprzec kobiete to juz po co, najlatwiej jest powiedziec, ze nie udawaj albo ze ciaza to nie choroba :ico_zly: paranoja, nie rozumiem takiego podejscia, jak bym chciala zeby choc przez jeden dzien zamienil sie na role wtedy by zobaczyl czy ja udaje!!!!!!!!
NAwet nie mam ochoty z nim rodzic, zastanawiam sie po co on mi tam, skoro ja wedlug niego udaje, nie potrzebuje go na porodowce!!!!! :ico_zly: :ico_zly: Wkurza mnie jak nigdy dotad, w ogole wkurzaja mnie wszyscy dookola z jego rodziny, po co sie wypowiadac o ciazy jak ktos nie byl i nie doswiadczyl tego stanu a sie madrzy i on tez tak sie madrzy, jest mi przykro, ze nie mam w nim sparcia :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2008, 10:25

Patikochana ja wczoraj Marcinowi powiedzialam ze jutro dzwonie do mojej mamy zeby przyleciala i byla ze mna na porodowce oon wielkie oczy dlaczego...bo kurde ja wiem czy ty mi nie wypalisz ze na ryby jedziesz :ico_noniewiem: (wczoraj mi wyjechal z textem ze jedzie dzisisj na nocke na wegorze)a on do mnie ze mam najpierw do jego mamy zadzwoniec bo ona sie pierwsza pytala :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: powiedzialam mu ze chyba go leb boli ze z tesciowa bede rodzic i zaraz zeszlo na jego brata(bo nie wiem czy wam pisala ze z jego bratem mam kose ciezka i nie pogodze sie nigdy :ico_nienie: a on go chce na chrzesnego :ico_placzek: )ze nie pozwole jego bratu brac ojego dziecka na rece :ico_haha_02: a ten ze to nasze dziecko -no to ja ze pewnosci nie ma :-D i ze ja wiem tylko czyje to dziecko...no i taka wymiana zdan...generalnie sie potem smialam bo zostawilam nie powleczona koldre-bo mi teraz ciezko a mamy na serio wielka bo 260-220cm a wieczorem wkraczam do pokoju a ten siedzi w tej poszewce i nie wie co z nia zrobic :ico_haha_01: ...boze nawet nie wie jak koldre powlec :ico_zly:
jeszcze dobrze ze wiedzial\ jak to dziecko zrobic :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!

16 sie 2008, 11:08

czesc dziewczynki! ja mialam noc przespaną ale dopiero od 3,do 3 siedzialam na necie,a potem zostawilam sobie zapaloną lamke i zasnęłam dopiero co wstalam zmuszona,bo córcia juz głodna była i musiałam jej zrobic sniadanko,czytam o tych facetach! oni chyba wszyscy na jeden wzór zrobieni,hahaaa,mój też ma czasami takie fazy,ze gdyby wiedział to by juz nie chciał dziecka i tak dalej....,aaa i czy juz tak ze mną bedzie do porodu,ze niby leniwa jestem,tylko ciekawe kto mu co dzien gotuje i sprząta i pierze ,nieee,no to sie samo robi,oj my to sie mamy!!! :ico_oczko: ale ja mam na to sposób,śmieje sie z niego i mu przytakuje,skoro mu tak lżej,pogada sobie,pogada ja sie posmieje i już,pozdrawiam was kochane,głowa do góry,już niedługo nasze pociechy bedą z nami i tatusiami i zobaczą jak to fajnie :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_01: taka noc mieć nieprzespaną

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2008, 13:08

i zobaczą jak to fajnie taka noc mieć nieprzespaną
wiesz nmoj jest przewidujacy i zakupil juz sobie zestaw 12 zatyczek do uszu :ico_zly: zeby dziecka nie slyszec-bo jak to twierdzi on bedzie do pracy chodzil i musi sie wyspac-z jednej strony ma racje :ico_noniewiem:
eee co zrobic juz sie pogodzilam ze wszystko bedzie na mojej glowie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

16 sie 2008, 13:12

witajcie :ico_placzek: niewyspana i :ico_zly: witam
pogoda do nonono noc nie przespana burza okropna była Antek nie daje spać już nie wiem jakie pozycje mam w nocy przybierać( i nie chodzi o sex :ico_placzek: )żeby nam było wygodnie . normalnie ażsię płakać chce Jarek samcznie chrapie a ja dostaje na głowe i jeszcze rano budze się przed nim to niesprawiedliwe :ico_nienie: .
boze nawet nie wie jak koldre powlec
jeszcze dobrze ze wiedzial\ jak to dziecko zrobic
no ładnie musisz go wziąć na przeszkolenie :ico_oczko: szybki kurs prac domowych :-D :-D .

[ Dodano: 2008-08-16, 13:14 ]
wiesz nmoj jest przewidujacy i zakupil juz sobie zestaw 12 zatyczek do uszu zeby dziecka nie slyszec-bo jak to twierdzi on bedzie do pracy chodzil i musi sie wyspac-z jednej strony ma racje
eee co zrobic juz sie pogodzilam ze wszystko bedzie na mojej glowie

ja cię kręce normalnie nie moge :ico_olaboga: naprawde istnieją jeszcze tacy faceci ??????????? :ico_placzek:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2008, 14:25

naprawde istnieją jeszcze tacy faceci ???????????
no moj naprzyklad :-D
Wiecie co tak sobie siedze i mysle ze najbardziej o bym chciala zeby mi wody odeszly na poczatku :ico_sorki: -wtedy bym wiedziala ze rodze i juz a tak to w sumie tak do konca nie wiadomo :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Agusia1982

16 sie 2008, 15:41

właśnie taki poród miała moja siostrzyczka i to pierwsze dziecko,wody jej odeszły w domu,wezwaliśmy karetke i od momentu kiedy ja zabrali minęło pól godziny i urodziła,i w dodatku ona jest taka malutka i szczuplutka,baliśmy sie że nie da rady,a tu prosze jaka niespodzianka! w moim przypadku wolałabym tak nie mieć,ponieważ mieszkam od szpitala ok.70km,to chyba bym w drodze urodzila,i tak mamy zamiar do szpitala wstawić sie wczesniej,tzn.do hotelu szpitalnego,z koleji jak rodziłam córcie to tydzień przechodziłam i kazali mi sie wstawić w danym dniu no i poród był wywoływany,tak bym w sumie wolała bo wtedy nie musze sie martwić czy to już ,bo nie wiem kiedy i jak to sie zacznie,bo skąd :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

16 sie 2008, 16:29

naprawde istnieją jeszcze tacy faceci ???????????
Istnieja,kochana jak najbardziej,moj jest identyczny :ico_placzek: Takie same ma gadki.
Wiecie co tak sobie siedze i mysle ze najbardziej o bym chciala zeby mi wody odeszly na poczatku -wtedy bym wiedziala ze rodze i juz a tak to w sumie tak do konca nie wiadomo
Oj fajnie by bylo tak szybciutko :ico_noniewiem:
Zaraz dzwonie do szpitala i pojade na KTG bo ten moj maluch znow sie nie rusza prawie wcale :ico_olaboga: Boze taki byl wariat do 30 tygodnia,a teraz jakas tragedia,martwie sie jak nie wiem.Ale oczywiscie musze czekac na tego nonono mojego meza,bo sobie jego kolesie z angielskim nie radza i ten jezdzi jako ich k*&^*&^ tlumacz co chwila.Ja jestem za pomaganiem ludziom ,ale nie kosztem wlasnego zycia do cholery. :ico_zly: Jest sobota,a ten zamiast zawiezc mnie do szpitala to z jakimis baranami ich sprawy zalatwia,a ja sobie mam taksowke chyba zamowic.Normalnie mowie Wam szlag mnie kiedys trafi,az nie chce tutaj pisac ,co mysle o takich ludziach,no nic sobie sami nie zalatwia. :ico_zly: A ten jutro znow z jakims innym glabem idzie do Vodafona,bo kolesiowi rachunek za duzy przyszedl i nie potrafi tego powiedziec,nastepny dzien weekendu w plecy :ico_zly:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2008, 17:38

Miszkamoj to samo robi :ico_zly: jak tylko ktorys zadzwoni to ten jedzie na drugi koniec miasta do niego bo on sobie glowe rozciol i nie wie gdzie szpital(to kurde po karetke niech zadzwonie a nie do niego) a tamtemu sia auto popsulo i tak non stop...ale najlepsze bylo oststnio taki ,,orzelek,,z PL przylecial i koledzy mu mieli pracy poszukac i nie poszukali :ico_puknij: i wydzwania do Marcina czy moze nie wie o czym blblblaaaaaaa to ten sie zwolnil z roboty i jezdzil z nim po agencjach(tamci kolesie do ktorych przyjechal maja teraz urlop i nie musieliby sie zwalniac :ico_zly: ) no i w koncu zalatwil mu w polskiej agencji ze bedzie mial po polsku tes i do roboty na budowie pojdzie...ale ten oczywiscie tego testu po polsku nie zdal :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: a angielskiego ni w zab :ico_nienie: tacy to tu pracy nie znajda nieststy chocazbys na nonono stawala :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sie 2008, 17:41

witajcie moje drogie :-) dopisuja widze ze humory nie :ico_szoking: , u mnie tak se pogada wstretna pada wieje czyli standarcik na wyspach :ico_noniewiem: ,niedlugo wpadna znajomi z swoim maluszkiem i pewnie dostane go na kolan na cala wizyte niby mam sie wprawiac :ico_noniewiem: ,nudy dzis jak cholera,ale zrobie sobie zaraz obiadek wiec humor moze mi sie poprawi, bo najszczesliwsza to jestem kiedy jem :ico_placzek: :ico_placzek:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”