eSKa sliczne zdjecia Olusia!!!
Dzieki , dziękieSKa, Oluś super wygląda! Zuzia jeszcze cały czas w kombinezoniku podróżuje.

eSKa sliczne zdjecia Olusia!!!
Dzieki , dziękieSKa, Oluś super wygląda! Zuzia jeszcze cały czas w kombinezoniku podróżuje.
no sluchajcie na razie jestem twarda...Darek zasnął 19.15 i jeszcze się nie obudziłDziewczyny naprawdę warto jedna lub dwie noce przemęczyć i przeczekać płakanie.
oto moja Zuzia![]()
K. w Szwecji i mam samotna niedziele.
no widzisz mąż zakupy kupił to i smutek przeszedłK. wrocil ze Szwecji kupil jakies sloiczki dla Jasia i soczki jestem bardzo zadowolona! No i kupil Jasiowi takiego pluszaka tygryska.
no wiem coś o tymjest super jak mnie widzi, tylko wychodze z pokoju a ta w ryk.
hihihi no.aaaa, te OCZY !!!
no to mi się nie za bardzo uśmiecha, że już tak wcześnie na niego babeczki łapieI jezyczek pierwsza klasa![]()
kurcze i u mnie non stop wieje, chyba muszę ich do tego wiaterku przyzwyczaić....bo d...z domu nie ruszębo gdybym chciala czekac az nie bedzie wialo to do lipca bym czekala
hmmm.....czyli samastrsznie sie z J poklocilam wiec teraz pedze do wanny
kciuki trzymam!kciuków nie puszczajcie do rana
dziękujemy! Niezły ze mnie operatordla mamy i Zuzia piękniutka
mam ostatnio to samo. Moje dziecko nigdy nie płakało a teraz to ciągle by na rączkach siedział ale tylko u mnie. Ale nie ma czerwonych dziąsełek i ząbki chyba jeszcze nie wychodząAle nie taki cichy, tylko wrzask, jakby sie bala czegos
mam nadzieje, żę już jest zgodastrsznie sie z J poklocilam wiec teraz pedze do wanny plus piwkopolskie
mam nadzieję, że się udałono sluchajcie na razie jestem twarda...Darek zasnął 19.15 i jeszcze się nie obudziłtodla mnie szok...ale walczę z nim cały czas smoczka daję jak się kręci, no bo się kręcił z 5 razy, i pieluszkę
a normalnie to już by jadł z piersi...aha i w łóżeczku śpi
kciuków nie puszczajcie do rana
Dziewczyny naprawdę warto jedna lub dwie noce przemęczyć i przeczekać płakanie.
Nam się teraz tak fajnie śpi. Nam wystarczyło pół godziny miesiąc temu i Mały już nie je co godzinkę. Mamy tylko 2 karmienia i nie ma płaczów w nocy.
Tylko trzeba naprawdę myśleć, że robi się dobrze i sie nie poddawać. MI się aż chciało płakać jak widziałam jak Mały patrzy tymi słodkimi zapłakanymi oczkami i prosi o mleczko
Kicia10, mi lekarka powiedziała, że Krystianek dlatego tak budził się z płaczem bo brzuszek Go bolał z powodu ciągłego jedzenia.
Piekne zdjatko Olusia w niebieskiej kurteczce czy misiu... Strasznie mi sie podoba no i reszta exxxxtra
śliczne zdjęcia Olusia wkleiłaś. Fajny z Niego facet ....
DziękujemyOluś jak model jakiś świetnie ubrany i bardzo mi się podoba jego czapeczka
tak to u mnie, ta ścianka oddziela kuchnie od pokoiku z komputerem (w pokoiku ciemno bo jest malutkie okienko wiec trzeba było coś wymyślic zeby troche więcej światła wpadało)No i mialam sie pytac czy to ty maszw domku tak ladnie sciane zrobiona? Chodzi mi o te okienka
Olek też ten prawdziwy gruby kombinezon miał na sobie kilka razy, w sumie to całą zimę korzystałam z kombinezonu polarowego.Ja wogole jakos rzadko uzywam kombinezonu, Jasiu mial moze kilka razy...
NO juz mnie ciekawośc zżera jak tam po tej nocce żyjeciewalczę z nim cały czas smoczka daję jak się kręci, no bo się kręcił z 5 razy, i pieluszkę a normalnie to już by jadł z piersi...aha i w łóżeczku śpi kciuków nie puszczajcie do rana
O jejku to musieliście się najeśc strachu , nie ma co , jak masz sie tak niepokoić to faktycznie lepiej do lekarza isć. Daj znać co tam doktorek stwierdził.Wczoraj ciągle płakał i ulewał. Ale to co wczoraj się działo to było najgorsze. I wieczorem rozbieramy Go a pielucha suchuteńka 5 godzin nie sikał Ja oczywiście w ryk bo myślałam, że nerki Mu nie pracują albo sie odwodnił
Kicia zakupy jak zwykle - KLAPAEska i jak zakupy,kupiłaś wózek??A Oluś był z wami na zakupach??
Zdjęcia super,też mały przystojniak ten Oluś i widzę że buciki chyba kupiłaś a się nie pochwaliłaś bardzo fajne.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: MitziAltere i 1 gość