Zazdroszczę. Maciuś w dzień śpi na ogół 2 razy po 40-60 minut, a w nocy od 19/19:30 do 6/6:30 bez pobudek,
A ja się pochwaliłam i dziś pobudka 6.30

. Majandra twój synuś też fajnie spi, może nawet masz lepiej niż ja bo Olo zasypia dopiero między 20.30 a 21.00, ty masz przynajmniej wieczór spokojny

.
ja tez się zastanawiam co jest z Mamą Zuzi i myślałam czy może wysłać jej smsa
Jak masz jej nr to wyslij, bo ja nie mam (chyba że na naszej klasie ma widoczny) Bo to nie mozliwe że tak długo siedzi w PL , na naszej klasie też się nie pokazuje więc nie wiadomo co jest grane
.Niestety przyszła trąba i z imprezy nici i 80000 do tyłu.Wczoraj rozmawiałam z Justyna i są załamani.
JEju tyle kasy stracić

a stronke obejrzałam i imprezka pewnie byłaby suuper. Ja to pewnie bym tam nie wytrzymała zbyt długo bo jakos takie klimaty mnie męczą ale mój brat kocha takie imprezki
Jeśli nic sie nie zmieni to będę sie musiała zastanowić nad wyprowadzką.Pozwu nie złożę chyba ze zajdzie taka konieczność

O czym ty piszesz??? Naprawdę aż tak tragicznie?? Co jest powodem tego wszystkiego?? Ja mam nadzieję że jednak nigdzie nie będziesz się musiała wyprowadzać
My po spacerku i zakupach, Olek zasnął w drodze powrotnej, przełożyłam go tylko do łóżeczka i spi. Ja mam czas na necika

i przygotowanie obiadu. Mam też kupe prasowania ale do tego to mnie nie ciągne
[ Dodano: 2008-08-20, 11:18 ]
Martwić się? I zasypia sama, bez marudzenia.
Kocura ja bym się nie martwiła, jeśli poza tym zachowuje się normalnie to widocznie potrzebuje tyle snu, teraz jest bardziej ruchliwa wiec pewnie bardziej zmęczona, niech dziewczyna spi a ty korzystaj z ciszy i spokoju
[ Dodano: 2008-08-20, 11:20 ]
A dzisiaj będziemy kisić ogórki! M. właśnie wybrał się na łowy
jak zakisicie to ja poprosze później takie niedokiszone mniam mniam
[ Dodano: 2008-08-20, 11:51 ]
Przelciałam wcześniejsze pościki i znalazłam tylko tyle że Mama Zuzi wyjeżdzała do PL 26 czerwca
[ Dodano: 2008-08-20, 12:36 ]
BUuuuuuuuuuu myślałam że coś poczytam ale swoich postów czytać nie będe

więc czekam dalej
[ Dodano: 2008-08-20, 13:36 ]
Ciągle nic????????
A ja w szoku jestem bo Olek jak zasnął ok 10.40 tak jeszcze spi

a mnie się nudzi.