no dla mnie też troszeczkę to dziwne bo znam dzieci które bardziej szaleją w ciągu dnia a śpią super albo takie które siedzą cichutko i sie bawią i też w nocy nie śpią za bardzo ale tą teorie o bodźcach to już gdzieś słyszałam ale tu chyba chodzi bardziej o takie mega szaleństwadziwna sprawa

wiesz my mieliśmy okres że Kacper już nie jadł w nocy,przesypiał w miarę dobrze nocki no a teraz to więc pomyślałam że to z głodu się budzi i dlatego dawałam butlę,dziś nie zamierzam mu dać i zobaczymy co będzie.Ja podobnie odzwyczajałam od nocnego jedzenia. Dawałam coraz więcej wody i w końcu przestał się budzić.
My z Kacperkiem bylismy u rodziców Ł no i było całkiem fajnie

[ Dodano: 2008-08-18, 22:07 ]
Kocura to zdjęcia prosimy nowej fryzurki

A ja za 11 dni już będę mieć swój aparacik

[ Dodano: 2008-08-19, 15:28 ]
No nie wierzę,nikt nie napisał od wczoraj

Kacperek mnie dziś zaskoczył,dał mamusi pospać do 9.30

i jeszcze wypił na śniadanko 260 ml mleczka z kleikiem co jeszcze nigdy mu się niezdażyło.Ale muszę się przyznać że dałam mu mleko o 5 rano
 i jeszcze wypił na śniadanko 260 ml mleczka z kleikiem co jeszcze nigdy mu się niezdażyło.Ale muszę się przyznać że dałam mu mleko o 5 rano  ale tak strasznie płakał że za serce ściskało to mu dałam
 ale tak strasznie płakał że za serce ściskało to mu dałam   ale za to o23 nie dałam mu
 ale za to o23 nie dałam mu  no i noc w miarę ok.Poszliśmy dziś pogrzebać troszkę w ciuszkach razem z mamą i babcią
 no i noc w miarę ok.Poszliśmy dziś pogrzebać troszkę w ciuszkach razem z mamą i babcią  Jest u nas taki jeden lumpeks gdzie każdy ciuch na dorosłego jest za 2 zł a na malucha po 1 zł no i takim cudem mam śliczny sweterek biały za 2 zł
 Jest u nas taki jeden lumpeks gdzie każdy ciuch na dorosłego jest za 2 zł a na malucha po 1 zł no i takim cudem mam śliczny sweterek biały za 2 zł  
   lubię tam chodzić
 lubię tam chodzić  

Kacper teraz śpi jak sie obudzi to dam mu jeść i pójdziemy na spacer.

,  zastanawiałam się jak wam minął lot i czy już jesteście na miejscu
 ,  zastanawiałam się jak wam minął lot i czy już jesteście na miejscu   Mnie własnie wtedy doły łapią i jestem humorzasta na  maxa
  Mnie własnie wtedy doły łapią i jestem humorzasta na  maxa   

) ale przez to w ciągu dnia spi tylko raz (ok 2,5godz) a wczesniej spał 2x po ok 2 godz. Jednak ten obecny schemat bardziej mi pasuje  bo mogę się rano dłużej wyspać
  ) ale przez to w ciągu dnia spi tylko raz (ok 2,5godz) a wczesniej spał 2x po ok 2 godz. Jednak ten obecny schemat bardziej mi pasuje  bo mogę się rano dłużej wyspać   

. Majandra twój synuś też fajnie spi, może nawet masz lepiej niż ja bo Olo zasypia dopiero między 20.30 a 21.00, ty masz przynajmniej wieczór spokojny
  . Majandra twój synuś też fajnie spi, może nawet masz lepiej niż ja bo Olo zasypia dopiero między 20.30 a 21.00, ty masz przynajmniej wieczór spokojny