Shoo gratulujemy serdecznie synusia
dochodź do siebie jak najszybciej i wracaj do nas
U mnie termin z pierwszego usg to 18.08, 20.08. Zobaczymy...
A ja cały czas dwupak. coś się dziś kiepsko czuję, głowa mnie boli, krzyż łupie... zgaga mało mnie nie wykonczyła, wkońcu sobie ranigast zaaplikowałam bo tylko to bylło w domu i przeszla. jestem juz narzekająca więc nie będe smęcić. Dobranoc,
Dziewczynki trzymam kciuki za Wasze szybkie rozdwajanie, macie czas do piątku bo w piątek w nocy jadę na wczasy hihi i kto będzie nad Wami czuwał ??? na dzień dobry..
Wpadłam na chwilkę...widzę,że dziewczyny jeszcze w dwupaku.
Oj wiem co czujecie
Ja wpadłam zameldowac ...iz moja córcia ma dzisiaj imieninki.Z tej okazji stawiam
I za chwilkę mam zamiar wyjść na pierwszy spacer dopóki pogoda dopisuje,bo cos się chmurzy.
Poza tym ok...dziisaj mała w nocy troche marudziła...przetrzymała mnie od 1,30 do 3,30.Potem zasnęła i spała do 6.
Narazie dopukac jest grzeczna i nie zarywa nam nocek
Ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca
Nie u mnie nic się nie dzieje, nic mnie nie wzięło już jestem zmęczona tym czekaniem. Wszyscy wydzwaniają i dopytują się czy już, a to kiedy wkońcu mam zamiar urodzić itp. Jakbym kurcze wiedziała to bym chyba nie czekała co za ludzie... jestem zdenerwowana tym wszystkim. Ponoć miałam urodzic do 20-go, już się martwię czy wszystko jest w porządku
Mały niby caly czas się rusza ale chyba w środę wybiorę się do szpitala jak nic się nie zadzieje.
Wszystkie swieze mamy zabiegane.Wiec jako ze mam jeszcze czas zalozylam nam wateczek na niemowlakach bo juz bedzie pora niedlugo na przenosiny my z sensibel szybko do was dolaczymy
Dzisiaj nici ze spaceru,pogoda typowo barowa
U mnie ok. Mam juz wkoncu laktator ,ktory mi troche ułatwia życie.
Mała zrobiła sie sprytna i woli spać z nami w łóżku niż u siebie w łózeczku Właś nie mam ją na ręku ...