DOBRY WIECZOR DOBRY WIECZOR
):):)
mnie tu kika dni nie bylo ale u mnie duuuz osie dzialo :) a raczej u mnie osobiscie bo ten weekend byl weekend balowania przezemnie :) wiec tak hmmmm od czego tu zaczac :)
a wiec w piatek bylam na lajtowym grilu fajnie od 12-20 w sobote bylam na paniejskim iiiiiiiii cieeeeeeeeeeezko bylo strasznie duzo wypilysy bylo 15 dziewczyn i z kazda wypic to ciezko, pozatym jak to wiekszosc okreslila jestem bardzo symatyczna i dusza towarszystwa trzeba sie ze mna napic wiec wypialm chyba duuuze wiadro wodki fuuuu jak sobie teraz pomysle, [rzyjechal o 21 striptizer nigdy nie widzialam i szczerze mowiac nie mam czego zalowac bo ten u tej znajomej byl lekko mowiac kijowy wogole mi sie nie podobal taki gretwy jakos nie tak hmmm ale trzeba bylo krzyszcze dopingowac i wogole trala lala :) za 20min takca wokol panny mlodej wzial 800zl granda na calego mi by szkoda bylo kasy
ale to ich sprawa a potem poszlysmy na dyskoteki mialysmy isc do 3 ale po 2 byla totalna rezygnacja bo niektore padly ja bylam twarda i dobrze sie trzyamalam nawet ok godz 3 stwierdzialm ze jestem juz zupelnie trzezwa i moge wracac do domu wiec wsiadlysmy do taxi bylo by fajnie gdyby facet nie grzal bo mnie strasznie to zmuslilo
no i niedziela byla na kacu
a dzis ran ozawiozlam macia do mojej mamy a sama pojechalam na zakupki kupilam sobie czerwone butki czerwona torebke, korale czerwone i kolczyki a do tego mam mala czarna sukieneczke :) ubiore sie tak na sprawe (o mieszkanie babci jade do szczecinka by powyklucac sie o moej mieszkanie ktore mi babcia przepisala a moi wujkowie sa beznadziejni i sie na to nei godza ale nie wazne) wiec tak potem wrocilismy z maciem juz wykapalismy ja jeszcze smignelam na solarium i jestem juz :)
sliczne bobaski duze i wogole
hmmmmm
nie pamietam
tego wsyztskieg o tak duzo ostatnio w srode jak moj P wroci jade do szczecinka 480km bo w czwartek mam sprawe u notariusza o mieskznie mojej babci przepisala na mnie a wujkowie sie na to nei godza no i iwelka chryja
w czwartek wracam i w sobote smigam na morze na tydzien wiec troche mam obowiazkow wiec spadam lulu kolorowych snow zycze buziolki papap
sensibel wypakuj sie :)