Witam my po zakupkach i spacerku w parku,oraz bylismy na placu zabaw kupilam upominki na jutro na wielka wyprawe do Sosnowca hihi,K@tk@ przyjezdza do mnie i smigamy do Babe BOOM
KAMILKO fajne miejsce na tatuaz
BOCIAN czyli Ewa witaj ponownie,a skad jestes??i napisz cos wiecej o sobie
Witam i ja moj Marcinek zalicza drzemke .............
Obiadek wczoraj ugotowałam wiec z głowy a ja dzisiaj na popoludniówke buuuuu i jutro tez buuuuuu ale coz ...dam rade .....
A u mnie nieciekawie:/
Z Jarkiem mamy straszny kryzys. Ciężko mi i od kilku dni popłakuje po kątach. Nie chce mi sie nawet pisać o co chodzi bo tak naprawde o nic. Po prostu... basiu cos jak u Ciebie.
Dziś mały postep,ale zobaczymy jak to sie wszystko ułozy. Nie oczekuje pocieszenia ani dobrych rad. Po prostu chciałam to z siebie wyrzucić.
Wsadziłam Tomka do spania a ten zrobił sobie namiot z kołderki i jakoś mu nie do spania. A od rana nie miał drzemki jeszcze.
A ja byłam na rynku i właśnie kończe robić mu zupke z kalafiorai fasolki szparagowej.
Wczoraj babaski wieczór jak zwykle udany. Potrzebna mi taka odskocznia. za tydzień mamy w planach popkorn i film:"Lejdis". Kino domowe w pełnej wersji. Zeby sie dobić opijemy sie litrami coca-coli i będzie bosssssko.
Dziś mam na obiad kalafiora mniam.
A wieczorem fitnesik i wreszcie chyba prasowanie o ile będę jeszcze miała siły w co śmiem wątpić.
Alinko no wreszcie jesteś. Tęskimy. Pisz wszystko. Jak z Kocurem? Jak wakacje? Jak wańka? jak Ty?
Bocian z podlaskiego a dokładniej?? MOze coś więcej nam zdradzisz o sobie? Czy taka tajemnicza jesteś? Czym się zajmujesz jak nie wychowujesz dziecka? Ile masz lat? Jaki staz małżeński? Co lubisz? I takie tam...
Frydza fajnie, ze znów sie pobawisz na weselu. U mnie nikt nie chce się żenić. wzięli sie za robienie dzieci zamiast tego cholerka. A ja bym tam nóżką zarzuciła nie powiem:)
Pozdrów dziewczyny i czekamy na relacje.