Janiolek Ja wiem jesli dziewczyna jest sensowna to i Lenka będzie miala się z kim bawić. Wiem jak cięzko znaleźc opiekunke dobra w Krakowie więc trzymam kciuki,żeby się udało. A tak na marginesie fajne masz nazwisko i już w końcu kumam skąd taki nick, hehe
Mała-mysz Oj to Ci Hania ładna noc fundneła, oby ta była lepsza.
Karolina Na pewno to był jakiś wirusik i teraz Amelka będzie już tylko zdrowiec is zybko wrócicie do domku
Yvone Fajnie słyszec, że Amelka twoja odzyskała apetyt
Aga Wielkie brawa dzielna kobitko za ta umowe, doskonale cię rozumiem z tą niezależnością, dlatego własnie mieszkam tam gdzie mieszkam a nie w moim mieszkanku No i mam nadzieje wielką że Adriankowi szybko ten wirus przejdzie. A co o dziadków to pewnie nie ostatni raz nie dopilnuja ale ciż począć, hehe
A ja mam mega dość, Tosia chyba definitywnie postanowiła skońcyć z drzemkami w dzień, kolejny dzień spala raptem 10min na spacerze, a wieczorem przed pójściem spać to jest taka marudna że szok Na szczęscie teraz już śpi, a ja sobie moge pobuszowac po necie :)
[ Dodano: 2008-08-21, 20:09 ]
A i najwazniejsze dla mnie dzis sie Tosia pierwszy raz dzwigneła sama do stania, wiem wiem dla was to żadna nowość ale dla nas wielki sukces , jestem dumna z mojej malej myszki!