Ja już posprzątałam a w poniedzziałek remontu c.d.
Teraz siedze sama i odpoczywam bo A zabrał Olusia na zlot samochodów tuningowych
Olek już i tak ma bzika na punkcie samochodów a tatuś jeszcze bardziej go nakręca
Eve to bardzo sie cieszę ze znajdziesz czas na spotkanko, myśle że gdy będzie fajna pogoda to może umówimy sie w jakimś parku w Kato bo to połowa drogi dla ciebie i dla mnie, może w parku koło wesołego miasteczka co??
Eve i ja też jestem ciekawa z kim tak imprezowałaś ??
Dziś znowu coś dostałam od jakiejś firmy, tylko nie wiem co, bo mam awizo
do mnie na razie tylko bobowita dotarła i to w jakiejś skromniejszej wersji bo tylko mleko , kaszka i książeczka o odzywianiu
Kocurka ja też jestem zdania że jak po tym jogurcie nic się Zuzi nie działo to możesz dawać, ja na razie daje danonki (prawie codziennie) ale słyszałam że tak jak pisała majandra najepsze są naturalne jogurty i do tego świeże owocki. Choć przyznaje że ja jeszcze nie próbowałam tak dawać
Kicia wiesz że ja też mam teraz na wszystko mniej czasu, staram się Olka nie spuszczać z oczu bo nigdy nie wiadomo co nabroi. Ale kochana rób wszystko żeby jak najczesciej tu zaglądać bo jak tak dalej pójdzie to wątek padnie
I to tyle bo przyjechali moi mężczyźni