Cześć dziewczyny...
Pinko, w której części miasta mieszkasz???
Gabriel jak zwykle ładnie pospał, ma dzisiaj chyba dobry humorek-jak wczoraj, śpi sobie teraz, chciałam go wyturlać na podwórko zanim się pogoda zepsuje, bo na razie świeci słonko i jest całkiem ciepło, ale nie będę go budziła...
może uda mi się jakiś obiad ugotować, bo ostatnio jest z tym problem
Ja przytyłam 22 kilo

nie wiem ile miałam po porodzie, bo 9 dni w szpitalu byliśmy, a tam była tylko taka waga jaką jeszcze z podstawówki pamiętam-nie wiem jak się ją obsługuje, po powrocie do domu też od razu nie poleciałam na wagę
teraz jestem lżejsza już o 15 kilo, więc jeszcze 7 zostało, ale generalnie mój brzuch wygląda jakoś tak... okropnie, bo mam sporo tłuszczyku-ja zawsze raczej dbałam o figurę i ćwiczyłam więc ciężko mi się na to patrzy, zwłaszcza, że póki co nie mam czasu żeby się tym zająć...
[ Dodano: 2008-03-03, 11:08 ]
Iwona, jakby u nas nie trzeba było polować na pogodę, to też bym tyle godzin z małym spędzała na dworze, bo On lubi spacerki i jest grzeczny... na razie to jednak niemożliwe,
Nie mogę się doczekać lata, żeby sobie mały mógł leżeć w jakimś lekkim ciuszku w wózeczku, a nie taki opatulony jak teraz...