a lekarz zalozyl mu tampon i kazal plukac woda z sola.

Wiecie co,bola mnie co rano stopy od spodu

Nuda nuda...wiecie co Marcin wymyslil....ze pojedziemy jutro na grzyby

Czasem sie zastanawiem czy on wogole mysli....

a lekarz zalozyl mu tampon i kazal plukac woda z sola.
Wiecie co,bola mnie co rano stopy od spodu
ja tu grzyba nigdy nie widzialam(no chyba ze w sklepie) a poza tym jak ja bym miala zbierac niby te grzyby z tym brzuchem
My co roku chodzimy na grzyby,potem caly rok je wpieprzamy,sa takie same jak w polsce tylko wiecej bo nikt ich tutaj nie zbiera
no wlasnie to chyba tak od wrzesnia sie sezon a grzyby zaczyna-chociaz tu pada i temperatura jak u nas we wrzesniuBylismy w zeszlym tygodniu w lesie i jeszcze grzybow nie bylo niestety
to pewnie i U mnie saMy co roku chodzimy na grzyby,potem caly rok je wpieprzamy,sa takie same jak w polsce tylko wiecej bo nikt ich tutaj nie zbiera
mam to samo ale tylko przez chwile pochodze i jest ok.Wiecie co,bola mnie co rano stopy od spodu,az nie moge sie z lozka zwlec,nie wiecie co to moze byc?Spuchniete sa tylko troszke ,wiec to jakies dziwne mi sie wydaje
kurcze moj lerzy ciagle na prawym boku, wiec jak sie połoze na prawej stronie to tez go troche zduszamWiecie co mi sie zdaje ze troszke zawsze przydusze ta moja Igusie jak spie staram sie nie ale...czasem nie wychodzi
Ja tez w nocy przyduszam a potem rano jak sie nie rusza mysle ze zabilamWiecie co mi sie zdaje ze troszke zawsze przydusze ta moja Igusie jak spie staram sie nie ale...czasem nie wychodzi
No my tak wrzesien,pazdziernik zbieramy i na swieta jak znalazl,,czesc susze ,czesc mroze i mam do nastepnego latano wlasnie to chyba tak od wrzesnia sie sezon a grzyby zaczyna-chociaz tu pada i temperatura jak u nas we wrzesniu
GRATULACJEkoniec pracy i laba
Ja mam 2 rozki ale takie normalnemama sie mnie dzis pytała czy chce rożek dla małego z wkładem kokosowym czy nie, ja nie wiem który lepszy a, wy jaki macie?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość