sprawdźcie płeć dziecka... u nas sie zdgadza i z Roksaną i z maluszkiem...
sprawdzccie ananke czy ja tez

no bo ja jeszcze nic o tym nie wiem hihihihih
u na stez busy- plaza

pogoda super wiec mysmy sie wypalzowali dzis no i mamy wesole miasteczko kolo plazy tak wiec jest co robic
a z poprzednim ehhhhh szkoda gadac najpierw rok temu jak go kupilismy to po 2 tyg zepsul sie wiatraczek - jakies tam elektryczne problemy i chopdzil caly czas nawet jak auto bylo wylaczone wiec sie akumulator rozladowywal

no i akurat na mnie trafilo jak wracalam o 3 w nocy z roboty

naszczescie na parkingu na lotnisku mieli starter do akumulatora wiec dojechalam do domu
a tydzien przed wyprowadzka do aberdeen jechalam odebrac meza na heatrow po delegacji i mi zaczelo sie dymic spod maski

na m25 wkurzylam sie wlalam wode i pojechlam dalej - i nic sie nie dzialo ale u mechanika okazalo sie ze to znowu wiatraczek tyle ze tym razem postanowil wogole nie dzialac - i okazalo sie ze auto ma jakas wade produkcyjna zwiazana z elektrycznym panelem kontrolnym czy jakos tak w kazdym razie komputer mu swirowal i naprawa bylaby6 drozsza niz samo auto i miala trwac kilka tygodni a do tego nikt nie mogl zagwarantowac ze bedzie ok. TYDZIEN PRZED WYPROWADZKA NA DRUGI KONEIC ANGLII. a moj maz byl wtedy w polsce na jakis wykladach tak wiec ja sama z pakowaniem i tym ch.... autem. w koncu auto sprzedalam w serwisie na czesci za pare groszy s. wynajal wan a my z kiem polecielismy do aberdeen ale wiecie ile mnie to nerwow kosztowalo ehhh no i tak sie jeszcze zlozylo ze tenb moj slubny najpierw w libi 3 tyg potem ta polska a zaraz potem wyprowadzka
sory za rozmiar posta ale normalnie jeszcze przezywam te hece z autem
we wtorek do pracy ehhhhh jakos nie mam tym razem stresu oby bylo ok. no i czekam na mame w czwartek ...
:)
[ Dodano: 2008-08-24, 22:09 ]
sorki za pozjadane literki chyba za szybko mi sie pisalo

z emocji