hejka
a my juz od 6 na nogach, teraz jak Mila spi w swoim pokoju to jak sie obudzi rano to ja biore jeszcze do siebie na chwile ale dzis za nic nie chciała sie ze mna i A kimnac wiec po poł godz jej buszowania po nas wstalismy i tak wybieralismy sie do lekarza, A do dermatologa był umowiony a ja do internisty, bo musiałam sobie załatwic zasw. o moznosci podjecia nauki

no i potem miałam jazdy i jechalismy do Katowic do szkoły i wszystko juz mam załatwione, przełom pazdziernika/listopada zaczynam znow edukacje

jedne jednak pocieszenie ze nie bedzie zadnych zaliczen i egz do zdawania tylk na koniec studiow praca pisemna..uff..
co do bucikow to ja pewnie kupie juz jakies wyzsze, bo na poczatek jesieni ma te buciki co na wiosne kupiłam i ma adidaski niebieskie po moim chrzesniaku wiec na sam poczatek ma buty, a koło pazdziernika/listopada kupie juz na zime..
doris to był film o przemycaniu diamentow z Afryki gdzie sie toczyła wojna domowa ( chyba? )..ale pokazane bylo jak nikt nie patrzy na innych, zabijali sie nawzajem, wojsko, rebelianci, wciaganie dzieci do walki szkolenie na zabojcow i na tle tego wszystkiego watek przemycania diamentow..ale wstrzasajacy obraz..
a ceny mieszkan w tej W-wie masakryczne na prawde, to my jak szukalismy mieszkania to u nas takie 60 m2 do 200 000 to juz po generalnym remoncie!!
glizda no własnie wyciaganie z wanny jest najgorsze, zawsze potrzebne sa dwie osoby, ale przynajmniej A ma swoja role w kapieli, bo tak to ja juz bym wszystko musiała robic...