Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 sie 2008, 15:03

wiesz co u nas to Clarks ma wlasciwie monopol na buciki skorzane dla dzieci...wieksze rozmiary sa tez w Ecco ale takich na Maycie nie widzialam :ico_noniewiem: ..poza tym mozna kupic buty tescowskie czy takie zwykle ale ja wole skorzane i porzadne....oczywiscie wybiore ktores z tej kolekcji skoro wyjscia nie ma...kozaczki to bym chciala te takie fioletowawe jedne z pierwszych a polbuty to pewnie jakis braz bedzie...juz pal licho ze mi sie srednio widza,ale Mayci do ciuszkow nie pasuja te kolory

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2008, 15:49

GLIZDUNIA, no to nie masz wyboru. jestes skazana a clarksa.

a my juz po obiadku, zaraz chyba lunie wiec nici z popoludniowego spacerku...

ogladalam w necie mieszkania nowe do kupienia w wawie... no ladne, tylko czemu takie drogie??? 60m2, stan surowy zamknięty i 350 tys złoty... masakra

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2008, 16:58

hejka

a my juz od 6 na nogach, teraz jak Mila spi w swoim pokoju to jak sie obudzi rano to ja biore jeszcze do siebie na chwile ale dzis za nic nie chciała sie ze mna i A kimnac wiec po poł godz jej buszowania po nas wstalismy i tak wybieralismy sie do lekarza, A do dermatologa był umowiony a ja do internisty, bo musiałam sobie załatwic zasw. o moznosci podjecia nauki :ico_puknij: no i potem miałam jazdy i jechalismy do Katowic do szkoły i wszystko juz mam załatwione, przełom pazdziernika/listopada zaczynam znow edukacje :-D jedne jednak pocieszenie ze nie bedzie zadnych zaliczen i egz do zdawania tylk na koniec studiow praca pisemna..uff..

co do bucikow to ja pewnie kupie juz jakies wyzsze, bo na poczatek jesieni ma te buciki co na wiosne kupiłam i ma adidaski niebieskie po moim chrzesniaku wiec na sam poczatek ma buty, a koło pazdziernika/listopada kupie juz na zime..

doris to był film o przemycaniu diamentow z Afryki gdzie sie toczyła wojna domowa ( chyba? )..ale pokazane bylo jak nikt nie patrzy na innych, zabijali sie nawzajem, wojsko, rebelianci, wciaganie dzieci do walki szkolenie na zabojcow i na tle tego wszystkiego watek przemycania diamentow..ale wstrzasajacy obraz..
a ceny mieszkan w tej W-wie masakryczne na prawde, to my jak szukalismy mieszkania to u nas takie 60 m2 do 200 000 to juz po generalnym remoncie!!

glizda no własnie wyciaganie z wanny jest najgorsze, zawsze potrzebne sa dwie osoby, ale przynajmniej A ma swoja role w kapieli, bo tak to ja juz bym wszystko musiała robic...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2008, 17:58

ladybird23, po generalnym remoncie takie tanie?? a moze to mieszkania uzywane??? bo ja szukam mieszkac nowych, deweloperskich

[ Dodano: 2008-08-25, 18:38 ]
Obrazek

a tak w ogóle to w weekend przemeblowanie w pokoju zrobiłam, bo musiałam wstawić druga kanape (mojej siostry) by na weselu przyjezdni mieli gdzie spac. zniknie ona po nim, ale teraz mam bynajmniej wlasne lozko przy lozeczku kingi i nie musze lezec na podlodze w nocy jak mloda nie chce spac.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 sie 2008, 18:40

hej,my juz po obiedzie i po gosciach....fajnie tak z kims pogadac o pierdolach od czasu do czasu....pogoda nawet nienajgorsza sie robi ale na spacer i te sprawy to checi brak...zreszta Arek za niedlugo do pracy idzie bo jeszcze na nadgodziny wiec dzis samotna kapiel nas czeka i usypianko :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2008, 18:53

GLIZDUNIA, fajnie, że miałas z kim poplotkować - to taka odskocznia. super =D

[ Dodano: 2008-08-25, 19:00 ]
od kiedy nie pracuje to mam za duuuuuuuuzo czasu z ktorym nic nie robie... :ico_noniewiem: i siedze w tym necie tylko... chyba czas zaczac znalesc sobie jakies zajecie

[ Dodano: 2008-08-25, 20:36 ]
To ja Was zarzuce fotami :ico_haha_01:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 sie 2008, 21:05

Doris,widze ze i pierek ma radoche z nowej zabawki :ico_haha_01: :ico_brawa_01:

Maycia juz spi...niestety ostatni posilek zjadla po 17.00 i teraz nic na noc juz nie ruszyla...poprostu wysiadam przy tym jej jedzeniu ostatnio...najgorsze ze ona nawet nie sprobuje,czasem na sile jej lyzeczke wcisne zeby chociaz skosztowala,no i czasem jej zasmakuje to zje :ico_noniewiem: :ico_zly:
mi wogole cos strzelilo w szyi i nie moge glowy odwracac w lewo..i ciezko mi sie Maycie kapalo przez to...

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2008, 21:27

Hi girls :-D

Wróciliśmy :ico_haha_02:

Mąż nawet wczoraj zapunktował, bo na 19.00 miałam jedyny termin do mojej nowej fryzjerki... i pojechaliśmy on pobuszował z maluchami po Auchanie, zrobili zakupy i mi pa pa i pojechali...

... uśpił ich i po mnie wrócił :-) Zuch Chłopak co nie :ico_oczko:
Ależ mu się za to odwdzięczyłaaaaaam :ico_haha_01:

No podobnie jak Kate / SUPER WYGLĄDASZ/ zmieniłam image... tym razem na nieco jaśniejszy blond... i się przyzwyczajam... :ico_oczko:

Wróciła moja mama, odwiedziła nas dziś i zadyma na całego... dzieci poczuły luz blus :ico_noniewiem: taa
a na spacerze się rozpadało więc wdepnęłyśmy do pizzerni :ico_wstydzioch: i tam dopiero była boanza :ico_olaboga:
a ja mądra zamówiłam jeszcze pizzę z papryczką aaaaaaaaaaaaaaaaa :ico_puknij:
było czadowo :ico_olaboga:

Lady super pokoik, kurczę muszę się zmobilizować nad aneksem dla moich maluchów...

Glizdunia i jak tam plamka, bo nie znalazłam info ???

Zbora, Ty ŁOBUZIE !!! Ale zaszalałaś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A foty z farbowanej imprezy dzieciaczków li masz??? :ico_sorki:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2008, 21:36

siema!
widzę, że dziś niewielki ruch...i dobrze...
Nawet nie wiem, co mam Wam napisać. Najpierw to, że zdjęć dziś nie pokażę, bo Hania ma katar! :ico_olaboga: i najadła się sporo wieczorem..i właśnie wyrzygała całe kawałki parówy! :ico_szoking: i mamy :ico_placzek: i leży z J przed tv. Dodam że nie zdążyłam dziś nic, bo od 19stoję w kuchni i robię znów Hani obiadki! czad na maksa!
Doris fajne zdjęcia! i jaki macie duży pokój! :ico_brawa_01: Widzę, że Kinia śpi jak Hanka!!!
Massumi to zabawiłaś się :ico_haha_01: a jak fryzurka!!!
idę...my nieumyci, w domu sajgon, kończę zupę...jeszcze jutro risotto jej muszę dokończyć...idę, bo mi stoi tu w piżamie mój ufolud radosny już i klepie mnie po kolanie...i tylko mama i mama...dobranoc w takim razie!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 sie 2008, 21:39

no kurdi,jak mi ta nieczynna szyja przeszkadza :ico_zly: ...nawet sie umyc nie moge jak ludz!!! :ico_zly:
Massumi,plamka jest i nic sie nie zapowiada zeby miala zniknac...dzis juz zakonczylam leczenie mascia i mam czekac 2 mies. na zagojenie-tak gadal lekarz ale chyba myslal ze ta masc mi zadziala...
ja czekam na fotorelacje od Ciebie -fryzjer,i Zborry-malowanie dzieci!!!

[ Dodano: 2008-08-25, 21:59 ]
dziewczyny a jeszcze Wam nie pisalam...siedzimy sobie z goscmi w salonie i gadamy i w pewnym momencie cos na mnie kapie...ja oczywiscie typowa brunetka pomyslalam ze sie oplulam :ico_puknij: ...ale jak juz mialam plame mokra na spodniach to spojzalam w sufit i szok :ico_szoking: ..kaalo z sufitu,cos z wanny przecieklo i nie wiemy gdzie...juz nie kapie i plama schnie ale masakra jakby nas zalalo :ico_olaboga: ...nawet nie wiem czy to na wlasny koszt musielibysmy naprawiac czy jak :ico_noniewiem: ..mam nadzieje ze juz wiecej nie zrobi sie plama...dziwne to troche :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-08-25, 22:03 ]
Obrazek
Obrazek

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”