zazdroszczę Asiu, moj znow sie dzis budzil, ja juz nie wiem co mu jest...Dzis Franek nawet dobrze spał.
ja na szczescie nie musze isc do pracy, maz ma dobrze platna prace i jeszcze sie awans szykuje, wiec zosatne z małym jeszcze ze 2 lata conajmniej.juz od tego miesiaca jestem bezpłatnym wychowawczymi nawet głupiego rodzinnego nie bede dostawac 48 zł. ?I niestety musimy wyzyc tylko z wypłaty meza 1700 zł z czego 1100zł opłat
![]()
i dlatego od marca musze wracac moja mama juz bedzie na przedemerytalnym wiec Franko bedzie z babcią a ja do pracy
ja mysle, ze sie szybko przyzwyczaisz i te gdozny ktore bedziesz spedzala w domu, bedziesz dawac z siebei wszystko dal dzieckaJuz mi sie sni po nocach jak zostawiam małego zarycze sie w robocie.
mam nadzieje ale początki to bedzie koszmar ja jestem strasznie uczuciowa rycze bez powodu nawet na m jak miloscja mysle, ze sie szybko przyzwyczaisz i te gdozny ktore bedziesz spedzala w domu, bedziesz dawac z siebei wszystko dal dziecka bedzie dobrze!!!
mój też dostał jak się dziecko urodziło, zarabia ok tysiąc więcej niż wcześniej, ale miał ciężki okres, bo mu się trochę w głowie poprzestawiałojeszcze sie awans szykuje
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość