a tu co taka cisza ... przed burza
co porabiacie dziewczynki?
ja bylam na spacerku a teraz szamam tosty z dzemem
oj biedna dobrze ze wzialas mozne brac 4 na dobe wiec sie nie martw-a MALEJ -bardziej zaszkodzi bol niz ta tabletkaMusialam zjesc tabletke tak mnie bolala glowa,az sie poplakalam
mowilam ze tak bedzie-Marcin ciagle cos jej mowi ale oczywiscie zlosliwego w stosunku do mnie np.bedziesz oczkiem w glowie tatusia a nie mamusia mysli ze mnie to denerwuje-a mnie wcaleMoj Artur juz pogodzony z coreczka,szybko mu poszlo juz mowi do brzucha
Powiem Ci ze jestem w szoku,wczoraj wieczorem ogladalismy jakis film,a on ni z tad ni z owad mowi:Coreczka tez fajna Nie wiem co go naszlo ,ale dzisiaj juz jest zakochany,chyba bardziej niz w chlopczyku,taki czulszy jest jakis,moze sie w nim opiekun obudzil.Wczoraj kupil mi kwiaty,dzis pojechal po tabletki od glowy i przywiozl 6 kiowego arbuza bo wie ze uwielbiam,zaczyna mi sie podobacmowilam ze tak bedzie-Marcin ciagle cos jej mowi ale oczywiscie zlosliwego w stosunku do mnie np.bedziesz oczkiem w glowie tatusia a nie mamusia mysli ze mnie to denerwuje-a mnie wcale
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość