emalia30, brzuszek cudniasty,rosnie jak na drozdzach
a jaki twoj synus juz jest duzy
slicznie wygladasz naprawde
emalia30 pisze:Ok. szkoda czasu na marudzenie wam.
kochana marudz marudz po to tu jestesmy zeby doradzic,pocieszyc i zrozumiec
na pewno wszystko sie wam ulozy kazdemu zdarzaja sie kryzysy ale trzeba zacisnac zeby i je przetrwac nie ma na to rady
A swoja droga Irole to tepaki
jak mozna nie rozpoznac swojego prawa jazdy
ivkaJ pisze:Bylismy dzis na szczepieniu Patryk byl taki dzielny wogole nie plakal
dla Patryczka ze jest taki dzielny
Ivka nie sluchaj tych durnych ludzi,jesli chcieliby pomoc to by powiedzieli gdzie isc i po jakie formy a tak tylko na nerwach dzialaja
najlepiej znajdz prawnika polskiego i sie dowiedz co wam tak naprawde przysluguje,zreszta jak maz wroci z pracy podam ci numer do polskiej prawniczki ktory dostalam od znajomego i zalatwla mu ona Child benefit pomimo ze dzieci tu nie bylo niektorzy mowili ze sie nie nalezy jak dzieci nie byly tu razem z nim a jednak nalezy sie
tylko nie jestem pewna z jakiego miasta ona jest ale zawsze cos podpowie przez telefon
mikusia1 pisze:ostatnio tesciowa robila i zdala
to co ja niezdam hihi
a ja zdecydowalam sie ze bede tutaj zdawala
latwiej i taniej niz w Pl do testow juz nawet zajrzalam
i nie jest tak zle
emalia30 pisze:ciekawi mnie czy ceny w Polnocnej sa podobne a i jaki rocznik autka jest
auta sa tansze i to nawet sporo Artur kupil tam Honde Acord 2001r w pazdzierniku i teraz jakby ja sprzadawal mielibysmy 2tys e zarobku
ale szkoda bo samochod w idealnym stanie technicznym
martuchafrost pisze:rozumiecie w Polsce takie coś???? ze facet daje kluczyki i idzie sobie do domu ???????????????
nigdy w zyciu
tutaj chyba ludzie jeszcze sie nie przejechali po prostu i nie zobaczyli jacy inni moga byc podli
A moich synkow cos dopadlo,njapierw Dawidkowi zaczely strasznie oczka ropiec i to tak ze jak sie obudzil to nie mogl do konca otworzyc i dookola byly ulepione,wygladal jak maly wampirek zapuchniete i czerwone,nastepnego dnia Olus to samo tylko na jednym oczku
na szczescie mialam kropelki wiec juz schodzi,potem zaczeli kaszlec
dziwne to troche ale akurat trafilam na artykul w gazecie ze to Wirusowe zapalenie spojowek i jest zarazliwe
i moze wlasnie wystapic przy przeziebieniu
biedne takie te oczka maja