,może masz jakis sprawdzony ciekawy przepis,a jednoczesnie ciekawy??
powiem ci ze robilam w marcu rok temu ( w sumie potora
)i wyszedl super wszyscy chwalili a nastepnym razem mi wogole nie wyszedl i w czerwcu dla Olka juz zamowilam bo balam sie ze znowu cos spiernicze
a to w sumie taki prosty przepis biszkopt przekladany masa budyniowa zmiksowana z truskawkami nasaczany oczywiscie a na wierzchu truskawki pokrojone zalane galaretka
teraz trudno o dobre truskawki wiec sama nie wiem na Olka urodziny to juz taka tradycja ze zawsze tort truskawkowy bo sezon truskawkowy i wszyscy je uwielbiamy
a wogole to jest gdzies na forum taki watek "przepisy" i kiedys kiedys tam zagladalam i chyba dziewczyny podawaly jakis przepisy
Moj David jak mowilam wczesniej o powrocie do przedszkola to nie chcial wogole o tym slyszec.
A widzisz Olek doczekac sie nie moze i my tez odliczamy dni
Wiesz ja pamietam te wakacje na wsi jak bylam mala wlasnie bez telewizora bez niczego i to byly najfajniejsze wakacje i bardzo mi utkwily w pamieci
byliśmy na Bilansie Czterolatka,Piotruś ma obecie 105 cm i waży 17 kg.A ile maja wasze pocieszki?
Olek moj chudzina wazy 15 kg a cm nie wiem ile ma bo w Irlandii niestety nie ma czegos takiego jak bilans
musze go jakos zmierzyc a ciagle zapominam
My zakupy do przedszkola juz tez zrobilismy i juz synek moze isc