czesc
wlasnie wrocilismy od ortopedy
lelek zasnal w aucie i teraz dziadek z nim siedzi na zewnatrz a nasz lobuziak odsypia hihi
z nozkami wszystko w porzadku
ortopeda powiedzial ze ma mala szpatowatosc ale to prawie nic
polozyl go, zlaczyl mu nozki i kolanka nie przylegaly do siebie
ale mowil ze to do 3 roku zycia mija i nie kazal w ogole sie tym przejmowac
zreszta dla mnie laika jest to niewidoczne hihi
kazal tylko co 3 dni podawac vibovit czy cos w tym stylu z witaminkami
i pokzac sie dopiero ok 4 roku zycia bo wtedy zaczynaja sie skrzywienia kregoslupa
z trudnoscia udalo sie zrobic usg bioderek. boze jakie trudne sa teraz wizyty u lekarzy. leon sie wierci. ucieka wscieka
ufff
ale bioderka idealne
lekarz mowil ze nawet dzieci w PL ktore zazywaja regularnie wit D3 takich nie maja
a u nas wit d3 od dawna nie ma
i widac ze to nie jest zalezne od siebie
o butki pytalam. mowil ze on zawsze zwraca uwage na wkladki zeby byly lekko wyprofilowane
lelek ma niby b dobre buty a on etego nie maja
ale tym kazal sie nie przejmowac
bo stopki ma ladne i zadne buty juz tego nie zmienia
generalnie jestem zadowolona hihi
i 3 lata spokoj z ortopeda
kamila sorki ale dalabym sobie reke uciac ze jeszcze niedawno pisalas mi ze o polnocy tomek dostaje mleko
no ale musialam cos niezle namieszac hihi
ja odkad zerwalam z cyckiem to do nocnego karmienia butelka zawsze dodawalam troche kleiku zbey bylo syte
lelek to chetniej i szybciej pije
kanapki tylko na sniadanie hihi
ale moze z czasem i na wieczor dostanie
tyle ze mleko do popicia musi miec przed spaniem , i przy tym szybciej zasypia hihi
bewu jaki kochany widok !!! taki malenki czlowieczek pod sercem!! pokaz nam jakas fotke z usg i koniecznie brzuszek!!!
ja nie rozumiem dlaczego ale nasze mleko bebilon jest gestsze
jakies grudki sie robia
a daje 210ml i 7 miarek tak jak powinno byc
hmmm
edyta okropna ta drozdzyca przypaletala sie do malej... zeby szybko zeszsla. tez jestem ciekawa skad biora sie takie paskudztwa
ja w Pl tez gotuje lelkowi kaszke manne blyskawiczna badz kaszke kukurydziana hihi
nie znalazlam takich do zalania mlekiem tylko
a tych owocowych specjalnie dla dzieci nie podaje lelkowi
aniu my wracamy do uk 14 wrzesnia. gdybyscie byli w naszych stronach miedzy 9 a 13 wrzesnia to jeszcze istnieje szansa na spotkanie
lucy frytki w nocy?? biedny oli. napewno sie meczyl!
lelek tez pare razy skosztowal frytki (pieczonej w piekarniku) i oczywiscie podeszla mu hihi ale w sladowych ilosciach, i nie cierpial z tego powodu
frydza wrocilas juz?
buziaki dla wszystkich
[ Dodano: 2008-08-26, 16:34 ]
pokaze wam fotki z wtorkowej wizyty u mojej kumpeli i jej dzieciakow
z ciocia Aga
to co kreci lelka najbradziej
rura i butelka