nie no te slonie to koniecznie musza brac cos na depresjenie narzekaj wlasnie wyczytalam, ze najdluzsza ciaze na swiecie ma slon indyjski.. trwa ona 20-23 miesiace ( !!!)
wiesz co on zawsze byl taki strus pedziwiatr wszedzie go gnalo z nonono w domu nie mogl usiedziec wiecznie gdzies...i chyba tak naprawde to chce juz miec coreczke przy sobie ta moja wymarzona wysniona i tak bardzo wyczekana Igusiebrak zainteresowania ze strony męza???
ja tez...nie sprzeciwia sie zeby byc przy porodzie chociaz koledzy go straszyli jak to wyglada(dodam ze koledzy ktorzy nigdy przy porodzie nie uczestniczyli ) ciagle tylko mowi ze bedzie musial z 4 razy na papierosa wyjsc a on nie pali no trudno najwyzej zacznie znowuale troszke sie boje ze naprawde mu obrzydne
ojjjj, moj to musial biedny do innego pokoju wychodzic, bo byl zazdrosny ze mala moze, a on nie baaaardzo byl napalony wtedyteraz to raczej nie patrzy na mnie wzrokiem pelnym pozadania, szczegolnie jak maly mi wisi na cycu
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość