Witam!!
od czego by tu zacząć.... może od nowej koleżanki:)
bcian superowe masz dzieciaczki
fajnie że nam się pokazałaś, mam nadzieję że na tym nie koniec? hehe
asiula gratuluję umowy na czas nieokreślony
wiem jaka to ulga, w zeszłym roku byłam w podobnej sytuacji...
a ztymi samochodami to faktycznie cholerny pech
dobrze że wszyscy cali i zdrowi
śliczne zdjęcie w podpisie
aniu no faktycznie Cie "wybuliło" hehe ale to takie słodkie... ślicznie wyglądasz i moim zdaniem w nowej fryzurce bardzo Ci do twarzy
Helenka śliczna dziewczynka, taki rozkoszny bobasek
edzia współczuję problemów z mężem... mam nadzieję że jakoś się dogadacie, czasmi bywają lepsze i gorsze chwile w związku i kiedy są te gorsze to wszystko widzimy w czarnych barwach, a później to mija i szybko się o tym zapomina, albo nie przywiązuje aż tak dużej wagi ...
co do Krakowa to w tą niedzielę jest na rynku bity rekord w ilości tańczących par, bedzie dużo znanych osób, Tomus też mnie wyciąga więc może się spotkamy...
ale jakbyśmy jechali to raczej bez Kali, bo ona ostatnio na tego typu wyprawach zrobiła się jakaś marudna...
na wszelki wypadek jakbyśmy się czasem wybierali to prześlę ci mój nr tel na prv
madziorka gratuluję stażu związku
kamilko powodzenia w nocniczkowaniu ! u nas to narazie marnie idzie, Kali na chwilkę usiądzie i za chwilę ucieka... a nie chcę jej zmuszeć żeby się nie zraziła, widocznie jeszcze nie czas
frydza miłego dzionka!
a nam się dzisiaj szykuje ciekawe popołudnie, zapowiedziały sięz wizytą moje dwie koleżanki, obie
, jedna rodzi we wrzesniu, druga w październiku, tak że ciężarówki na maksa hehe