bcian
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 sie 2008, 09:19

Dzień doberek my wstaliśmy przed 7bo mały zrobił pobudkę i już nie chciał spać,teraz już po śniadanku,mąż w pracy,za oknem leje.Mały karmi pieska waflem,sprawdza ile kropka ma centymetrów od ogona do łba,babcia dała mu centymetr a on się nim bawi :ico_haha_02:

BeWu
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

29 sie 2008, 09:32

Witam!!
od czego by tu zacząć.... może od nowej koleżanki:)

bcian superowe masz dzieciaczki :ico_brawa_01: fajnie że nam się pokazałaś, mam nadzieję że na tym nie koniec? hehe

asiula gratuluję umowy na czas nieokreślony :ico_brawa_01: wiem jaka to ulga, w zeszłym roku byłam w podobnej sytuacji...
a ztymi samochodami to faktycznie cholerny pech :ico_olaboga: dobrze że wszyscy cali i zdrowi
śliczne zdjęcie w podpisie :ico_brawa_01:

aniu no faktycznie Cie "wybuliło" hehe ale to takie słodkie... ślicznie wyglądasz i moim zdaniem w nowej fryzurce bardzo Ci do twarzy :-D
Helenka śliczna dziewczynka, taki rozkoszny bobasek :ico_brawa_01:

edzia współczuję problemów z mężem... mam nadzieję że jakoś się dogadacie, czasmi bywają lepsze i gorsze chwile w związku i kiedy są te gorsze to wszystko widzimy w czarnych barwach, a później to mija i szybko się o tym zapomina, albo nie przywiązuje aż tak dużej wagi ...
co do Krakowa to w tą niedzielę jest na rynku bity rekord w ilości tańczących par, bedzie dużo znanych osób, Tomus też mnie wyciąga więc może się spotkamy... :ico_oczko: ale jakbyśmy jechali to raczej bez Kali, bo ona ostatnio na tego typu wyprawach zrobiła się jakaś marudna... :ico_noniewiem: na wszelki wypadek jakbyśmy się czasem wybierali to prześlę ci mój nr tel na prv :ico_oczko:

madziorka gratuluję stażu związku :ico_brawa_01:

kamilko powodzenia w nocniczkowaniu ! u nas to narazie marnie idzie, Kali na chwilkę usiądzie i za chwilę ucieka... a nie chcę jej zmuszeć żeby się nie zraziła, widocznie jeszcze nie czas

frydza miłego dzionka!

a nam się dzisiaj szykuje ciekawe popołudnie, zapowiedziały sięz wizytą moje dwie koleżanki, obie :ico_ciezarowka: , jedna rodzi we wrzesniu, druga w październiku, tak że ciężarówki na maksa hehe

Awatar użytkownika
asiula26
Beze mnie to forum nie istnieje!

29 sie 2008, 09:51

HEJ
To było tak: Marcin wymijał samochód a facet wyjeżdżał z posesji i uderzył mu w bok samochodu od strony kierowcy. Do wymiany jest błotnik i oboje drzwi od kierowcy i od pasażera. facet próbował zrzucić winę na Marcina, więc M. wezwał policję no i tamtemu się dostało bo to była ewidentnie jego wina, gdyby chciał to załatwic polubownie przynajmniej nie dostał by mandatu, no ale ludzie są różni. To fakt, strasznego pecha mamy z tymi autami, ja juz mam tego serdecznie dość. w zeszłym roku 2 auta skasowane, w tym kolejna stłuczka :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-08-29, 10:10 ]
Kamilko mądry chłopczyk z tego Tomusia, Emi jak je to tez wszystkich częstuje. I trzymam kciuki za nocnikowanie

Aniu bardzo mi sie podoba twoja fryzurka, a brzuszek jeszcze bardziej

Dziękuję za komplemenciki, zdjęcie robiła szwagierka na telefonie, dlatego mogłam wam go pokazać, bo aparat, nadal szwankuje :ico_placzek: kurcze taki drogi i pozrządny aparat, trzeba go dac chyba do naprawy bo jest jeszcze na gwarancji

bcian
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 sie 2008, 16:53

Ej kobietki gdzie wy,małego uspałam,mąż pojechał znów do miasta,mamusia na grzybach,nudy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
asiula26

29 sie 2008, 17:33

OJ NUDY NUDY
JA ZA CHWILE WYBYWAM Z PRACY DO DOMKU :-D JESZCZE TYLKO JUTRO DO 13-EJ I WEEKEND :-D

edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

29 sie 2008, 17:57

BeWu dawaj numerek tel. no ja sobie nie wyobrażam Wiki w domu zostawic bo ona to taki mamulczok się zrobiła no i na wojaże to pierwsz .Jak już widzi ze buty wyciągam to pa pa robi i chce już isc nawet nie ma czasu się ubrac hi hi
No moja to z jedzonkiem to wszystkich by karmiła dzieli się owszem ale raczej nie zrozumiała by słowa "podziel się" ja jej mówię "Da" więc ukłony w stronę Tomeczka

Asiula coś o tym wiem ludzie to świnie nie wszyscy oczywiście ale ..nam gościu specjalnie przyśpieszył żeby nasza wina .

Co do nocnikowania to moja siada ale w ciuchach bez jakoś nie chce do nocnika ale obok , oczywiście czemu nie :ico_zly:

Dziś piekłam ciacha : bananowca 3bita no i tort moja starsza w sobote ma odprawiane urodzinki więc was trochę fotkami zamęczę :ico_haha_01:

Mam pytanko jak u was ze smoczkiem bo u nas to skarb najcenniejszy bez niego ani rósz , a teraz jak jej idą te 4 to cały czas go mamla nie wiem co mam zrobic .W nocy jak zaśnie to jej go wyciągam ale często zdaża się że poprosu się budzi po to tylko żeby smoka jej dac.Dosłownie syzyfowa praca .

Bcian ja poproszę maślaczki :-D bo jak ja bym grzyby pozbierała to raczej tej grzybowej by nikt nie przeżył

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2008, 21:28

dziewczyny wpadlam sie pozegnac
dzis wielkie zamieszanie... kosmetyczka byla u nas kilagodzin. mam cudne stopki i raczki hihi
ciagle cos sie dzieje
zlapalam jakas glupawke i wszystkie imione przekrecam az mi wstyd
do tego smiechu nie potrafie opanowac hehe

wlasnie siedzimy z towarztstwem i imprezujemy
jutro od rana wielka goraczka
dom pelen ludzi bedzie
dwie siostry z chlopakami
my rodzice leon hihi
i wesele jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!

jeszcze dzis sie pakujemy
bo w niedziele rano jedziemy do warszawy
a stamtad w poniedzlake wczesnnym rankiem lot do salonik
i tygodniowe wakacje
takze jestesmy strasznie juz napaleni i zakreeceni

zegnam was na tydzzien

edytko u nas smoczka nie ma od lutego,

asiulka najwazniejsze ze nic powaznego sie nie stalo ale rzeczywiscie te wyopadki was przesladuja. uwazajcie na siebie

aniu brzuszek pokazny!!! fryzurka twarzowa. kilogramami sie nie przejmuj.. zrzucisz pozniej. teraz wazne ze maluszek rosnuie zdrowo a ty prezentujesz sie tak promiennie

[ Dodano: 2008-08-29, 21:37 ]
poszlam dzis pierwszy raz z lelkiem do dentysty hhihi
buzki nie otworzyl ale szczerzyl w szerokim usmiechu wiec jego dwojeczki i jedyneczki byly widoczne hihi zabki ladne zdrowe
i za kilka miesiecy mamy sie pokazac na lakierowanie

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2008, 22:49

Witam wieczorkiem :-D u rodzinki bylo fajowo,Wikunia wybawila sie no bo wszystkie zabawki lepsze ino nieswoje tylko czyjes hihihi czyli wszystkie autka Arusia objezdzone i motor :-D
Dominis ale rosnie :ico_szoking: i jak peieknie sie smieje,kochanych mam bratankow :-D

BeWu, jak tam po spotkaniu ciezarowek??pewnie fajnie bylo!!

ASIULKA oby wypadek sie juz zaden Wam nie przydazyl :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

EDYTKO u nas tez smoczek skarb najcenniejszy,ja zawsze po spaniu kryje smoka tak zeby Wiki nie widziala i wtedy jest ok,ale jak tylko go zobaczy to stoi i prosi i wola,jakbym go jej nie zabierala to napewno non stop by z nim chodzila :ico_nienie:
ja mysle ze w przyszlym roku wezme sie ostro za oduczanie od smoczka,teraz bedzie ciezki okres te szyny to mysle smok nam pomoze choc troche!!

MADZIORKA na tydzien nas zostawiasz no co ty :ico_szoking: bede plakusiac hihi
Wybaw sie kobieto za wszystkie czasy,udanego weselicha i wczasow :-D

Awatar użytkownika
asiula26

30 sie 2008, 09:14

hej
jestem nieprzytomna, Emi płakała od 4 do 7 rano aż w końcu zasnęła, brzuiszek ja bolał :ico_placzek:
A wczoraj bylismy z Emi na basenie, ależ była szczęśliwa, bardzo lubi wodę, musimy chodzić częściej, a może zapłacimy jej jakiegoś instruktora żeby uczył ją pływać

Mam nadzieje ze bedzie spokojnie w pracy bo oczy mam na zapalke :ico_spanko: :ico_spanko: :ico_spanko: :ico_spanko:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 sie 2008, 12:26

Obrazek ja juz prawie posprzatalam,Wikunia spi :ico_oczko: a maz caly dzien w pracy buuuuuuu :ico_noniewiem:
Jutro mamy zamiar sie spotkac w parku ze znajomymi i ich 2,5 letnim synkiem Marcelkiem :-D

asiula26, oj biedna Emilusia!!

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”