Jestem Wszystko ok,cisnienie w normie,bialka w noczu brakMiszka dobrze ze jak narzie nie musiasz sie jeszcze niczym martwic i jak co to pewnie Ci dzisisj w moczu wyjdzie ale oby nie
To bardzo mozliwe,no i logiczne,moze przy dziewczynkach ma sie wiecej woda z tymi wodami to by sie zgadazalo-bo przeciez jak jest duzo to tak ruchow nie czuc to ja pewnie tez mam duzo
Ja pytalam w aptece farmaceuty,az mysle czy nie olac tego Balneum i nie zaczac kupowac od poczatku Oilatum....super dziekuje Ci bardzo-jak juz lekarz powiedzial ze mozna to zaraz lece kupic
no i trzymam kciuki zeby wszystko ok bylo
Widze ,ze Twoja dietka identyczna jak moja,ale tez niestety powstrzymam sie z taka akcja az skoncze karmic.Tylko,ze u mnie tych kawk jest tak z 7 i 20 papieroskow Juz tak dlugo nie pale,ale cos czuje,ze nie unikne powrotu do nalogu Tak mi sie chce zajarac czasami,ze szok Ale zeby mnie nie kusilo,Artur musi wychodzic palic daleko przed dom Juz nie wspomne o kawkach ,piwku.........wiecie co moze to glupie ale ja juz na serio tesknie za moja dieta....w koncu tyle lat na niej bylam nieustannie
szkoda tylko ze nie bede mogla zastosowac ostrej wersji mojej diety tzw.przed latam stosowala ja zeby troszke kostki powychodzily 3 kawki dziennie 12 papieroskow i 1,5 litra soku grejfrutowego rozcieczonego woda
Wlasnie dostalam maila,ze mi wyslali sukieneczki dla mojej dzieciny niewiadomej plci