Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

01 wrz 2008, 08:54

witam na posterunku

Chłopcy w szkole , mela coś miała opory ze wstaniem o 7 ,podespała do 7.30 ,ale i tak nie była zadowolona :ico_zly: ,ona juz po śniadanku ja bede dopiero jadła ,pogoda nawet jak to z rana chłodnawo ,ale swieci piękne słoneczko wiec i dzień zxapowiada sie ładny napewno sie ociepli z deczka....

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 wrz 2008, 09:38

no nic my zmykamy na spacerek a potem na szczepienie
pa :-)

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

01 wrz 2008, 09:40

urmajo :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

Przesyłając gratulacje
z okazji pięknych 7
godów, życzymy Wam,
abyście dalej szli przez
życie trzymając się mocno
za ręce, zawsze
uśmiechnięci, zawsze
razem, zawsze pewni
swoich uczuć.

[ Dodano: 2008-09-01, 09:41 ]
gozdzik trzymajcie sie dziewczyny :516:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 wrz 2008, 13:43

my juz po spacerku niestety szczepienie przeniesione na jutro bo w przychodni maja jakies przenosiny i dzis nie szczepia ech a juz myslałam ze bedziemy miec za soba :ico_noniewiem: trudno :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
ale widze ze z tego wszystkiegozapomniałm o rocznicy Urmajo
:ico_wstydzioch:
wybacz
życze wam na ta 7 roznice wiele radosci miłosci :ico_prezent:

Awatar użytkownika
__DOMI__
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

01 wrz 2008, 13:56

hej dziewczyny
urmajo wszystkiego naj naj naj

gozdzik, na też czeka szczepienie w tym tygodniu

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 wrz 2008, 15:40

Obiadek sie szykuje a mnie tak baniak boli ze mi siewszystkiego odechciewa :-/

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

01 wrz 2008, 16:11

witajcie.

Dziękuje serdecznie za życzenia. Jesteście kochane :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

A ja dziś byłam z synem na rozpoczęciu roku szkolnego w zerówce. Jestem zadowolona. Pani wydaje się w porządku. Niestety dwa dni w tygodniu ma na popołudniową zmianę.

gozdzik i _DOMI_ trzymajcie się na tych szczepieniach. Na pocieszenie mogę powiedzieć, że Maja w ogóle nie płakała na ostatnim szczepieniu.

A co do bilansu 1,5 roczniaka jestem za, tylko, ze nie za bardzo wiem jak to powinno wyglądać. Nie widziałam tego na wątku lutówek.

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

01 wrz 2008, 17:02

jestem dziewuszki

My już prawie gotowi do szkoły trza było poobkładać ksiązki zeszyty okładakami ,popodpisywać, przybory posegregować niby nie duzo ,a 2h poszły fiu fiu nie wiem gdzie.
Z faktu ,że mela dziś wcześniej wstała ,zmieniamy harmonogram dnia ,no bo już tak bedzie za dnia, wrócilismy z zakupów zjadła zupke i poszła nynac przed 14 pospała zaledwie ponad godzinke i wstała 15 :ico_zly: ,akurat w tym momencie jak sie zabieraliśmy za robote , no i wpadła pomiedzy ksiazki itp, :ico_olaboga: żebyście widziały jak pokój wyglądał :ico_olaboga: wszedzie pełno porozwalane na podłodze ksiązki zeszyty :ico_haha_01: ,ale ogarneliśmy ,a teraz mam niespodzianke w dodatku smierdzącą :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-09-01, 17:15 ]
gozdzik no czasem tak bywa ,ale takie wyczekiwanie i ustawianie sie psychicznie zle wpływa na nasze zdrowie ,a tu znowu trzeba brac se do głowy jak jutro bedzie :ico_noniewiem: niby nic wielkiego ,ale to tak sie kumuluje.

a ja sie dziś ciesze ,że wkoncu wracają od dziś na antene nasze ulubione seriale ,M jak Miłosć , i Wspólna :ico_brawa_01:

chodz nie powiem nie jestem całowicie dziś zadowolona ,bo mi nie poszło dziś tak jakbym tego chciała :ico_zly: no ale człowiek uczy sie na błędach ,pomomo to ,że pierwszy raz tak sie stało,ale nie jestem alfą i omega i nie moge przewidzieć co bedzie.... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-09-01, 17:22 ]
a ja jednak postawie torcik na te 1,5 roczku bo to jednak połowa urodzinek i pewny okres w zyciu maluszków sie znowu zamyka :ico_brawa_01: i bilans też napisze :-D :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-09-01, 17:24 ]
gozdzik mnie baniak tez dziś od rana pobolewał , kiedy wróciłam z miasta , to coraz bardziej sie nasilił ból wiec zażyłam pigułe :ico_haha_01: i już jest OK

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 wrz 2008, 17:37

u mnie tez bez tabletki sie nie obyło teraz jest juz oki
my po obiadku :-) och teraz by sie człek walnoł do góry brzuchem :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-09-01, 18:18 ]
w ramach sjesty poobiadowej nastawiłam pranie i w ramach relaksu zrobiłam pranie ręczne + wszelakie gumowe kaczuszki :-)
przy którym dzielnie asystowała Jula finisz był taki ze Jula nadawała sie tylko do przebrania :-D ma.ła smarkata wszedzie jej pe.łno ale jakos sie przyzwyczaiłam ze wszystko trzeba dwa razy robic :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

01 wrz 2008, 22:08

witam PIEKNE PANIE!!!!!!!
ja wyjechalam z nad morza w sobote pojechalam do mojej babci znacyz do mieszkania po weraslke stol i krzesla bo mi sie przydadza a jak maja oddac komus to wole ja wziazc i wrocilam ok 21 w sobote niedziela w rozjazdach dopiero dzis siedzialam w domu ale tez nie siedzialam bo robilam prania chyba ze 4 prasowania gora no i wiecie jak to po przyjezdzie troche roboty a popoludniu pojechalam do tesciow na rowerze zbierac sliwki, tam byl juz moj P scinal drzewa bo dostalismy juz pozwolenie na budowe wiec teraz czyscimy dzialke i zaczynamy stawiac nasza chalupe w koncu :)
zdjecia jutro bo dzis jestem pokuta przez pokrzywy i zmeczona musze sie umyc i ide spac jutro postaram sie byc jak macio pojdzie spac wiec kolo 13 buziaki i do juterka
a tak wogole to zescie natrzaskaly chyba z 90 stron wybaczcie mi :ico_sorki: :ico_sorki: ale nie przeczytalam tego wszystkiego bo bym chyba cala noc siedziala :)
takze buziaki gorace z nad morza wysylam Wam wsyztskim
Wszytskiego najlepszego Urmajo

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”