jestem dziewuszki
My już prawie gotowi do szkoły trza było poobkładać ksiązki zeszyty okładakami ,popodpisywać, przybory posegregować niby nie duzo ,a 2h poszły fiu fiu nie wiem gdzie.
Z faktu ,że mela dziś wcześniej wstała ,zmieniamy harmonogram dnia ,no bo już tak bedzie za dnia, wrócilismy z zakupów zjadła zupke i poszła nynac przed 14 pospała zaledwie ponad godzinke i wstała 15
,akurat w tym momencie jak sie zabieraliśmy za robote , no i wpadła pomiedzy ksiazki itp,
żebyście widziały jak pokój wyglądał
wszedzie pełno porozwalane na podłodze ksiązki zeszyty
,ale ogarneliśmy ,a teraz mam niespodzianke w dodatku smierdzącą
[ Dodano: 2008-09-01, 17:15 ]
gozdzik no czasem tak bywa ,ale takie wyczekiwanie i ustawianie sie psychicznie zle wpływa na nasze zdrowie ,a tu znowu trzeba brac se do głowy jak jutro bedzie
niby nic wielkiego ,ale to tak sie kumuluje.
a ja sie dziś ciesze ,że wkoncu wracają od dziś na antene nasze ulubione seriale ,M jak Miłosć , i Wspólna
chodz nie powiem nie jestem całowicie dziś zadowolona ,bo mi nie poszło dziś tak jakbym tego chciała
no ale człowiek uczy sie na błędach ,pomomo to ,że pierwszy raz tak sie stało,ale nie jestem alfą i omega i nie moge przewidzieć co bedzie....
[ Dodano: 2008-09-01, 17:22 ]
a ja jednak postawie torcik na te 1,5 roczku bo to jednak połowa urodzinek i pewny okres w zyciu maluszków sie znowu zamyka
i bilans też napisze
[ Dodano: 2008-09-01, 17:24 ]
gozdzik mnie baniak tez dziś od rana pobolewał , kiedy wróciłam z miasta , to coraz bardziej sie nasilił ból wiec zażyłam pigułe
i już jest OK