Martus,bylo ladnie ale juz sie popsulo i teraz jest srednio ladnie

My jakas telepatia chyba:)Tez mnie dzis naszlo postawienie basketa na swoim miejscukurde i juz nie mam toaletki w sypialni
Igi basket zajol jej miejsce
taka mala-w zasadzie jeszcze jej nie ma a juz jej wszedzie pelno ach te dzieciaki
Jezu rozumiem co czujesz,naprawde,teraz mam super bo moja siostra mieszka 3 domy dalej,ale jak byla w Polsce miala powazne problemy z sercem i tak sie martwilamWiecie jak to jest jesteś daleko chcesz pomoc a tu nonono zostaje ci telefon i nic czekasz na jakas wiadomosc,szlak mnie trafia mam nadzieje ze jutro wyjdzie
Ja tez sie ciesze PatiA ja sie ciesze, bo od dzis nie bede sie nudzila, zaczal sie rok szkolny i leca moje serialiki- M jak Milosc, Na Wspolnej i Twarza w Twarz
teraz Uwaga!Wiecie ,ze chyba mi zaczal odchodzic czop sluzowy Zauwazylam sluz podbarwiony brazowa krwia,wiem ze moze odchodzic po kawalku nawet 2 tygodnie,ale chyba cos zaczyna drgac powoli.Rany moze sie uda tak jak bym chciala w przyszlym tygodniu zaczne 38 tydzien,Emily jeszcze nie bedzie wazyla 4 kilo przynajmniej
My jakas telepatia chyba:)Tez mnie dzis naszlo postawienie basketa na swoim miejscu
jutro powiem poloznej,zobacze co ona na to.E juz przeczytalam ze nawet 3 tygodnie po kawalku moze odchodzicMiszka to moze jednak ty jako pierwsza
Boze ja by Ci chyba co 5 minut smsa wysylalaod teraz nie rozstje sie z telefonem i czekam na wiesci od Ciebie
Przysiegam,cos w tym jest,jakos tak to samo nam zawsze do bani przychodzino to na serio
dzis Marcina za chabety ,troche przytulania i zaraz Ci zacznie odchodzica dlaczego mi czop nie odchodzi ja tez chce
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość