Hej wszystkim na nowym wątku!!!
Na początku wszystkiego naj z Okazji roczku dla Nelinki i Hani
Yvone Zdjęcia super
Amelka już taka duża jest :) I torcik widze, że jej smakuje!
Aga No widzę, że zapał do sprzątania jest
gratuluje. Cieszę się, że Julka już lepiej choć szkoda mi twojego męża, te paskudne wirusy mogłyby sie od was już odczepić.
Martuunia Jak tam z mieszkaniem? Mieszkasz już w Krakowie? Jak się już zadomowisz to koniecznie musimy na kawke razem wyskoczyć. A co do waszych zajęć to ja będę pracowac w Klinikach na Kopernika, to blisko rynku więc jak będziecie mieć okienka to chętnie mogę się po pracy spotkać
Kasia Ale ładnie wyglądasz z brzuszkiem
I taka zgrabna w tej ciąży
A widzisz u mnie jest przewaga żeńskich genów i mam nadzieje, że uda mi się następnego miec chłopca
A ja się pochwale bo mnie radość rozpiera. Byłyśmy dziś na echu i Antonina jest praktycznie zdrowa serduszkowo
, został jej minimalny przeciek który niebawem się zamknie i niedomykalność się zmniejszyła więc odstawili jej leki bo serduszko pracuje już jak zdrowe
Cieszę się tak,ze nawet ciężko to opisać. Sam proces badania już nie był taki przyjemny bo Tosia nie chciała się dać zbadać i musiała dostać leki na uspokojenie, o których najpierw darła się 20min, potem spała 3h i musiałyśmy czekać aż się obudzi w szpitalu a potem była dosłownie na haju- jaki widok
wszędzie chciała wstawać każdemu machała, spiewała sobie i miała zamlone oczka, a teraz śpi.
Wesele było super udane, do domu wróciliśmy o 6, później wkleje zdjęcia. Ale wytańczyłam się za wsze czasy