Miszkacos mi sie wydaje ze za tydzien to juz najpozniej u Ciebie zacznie sie ostra akcja porodowa

No to tak tez przy przewracaniu na drugi bok boli,ale to chyba nie koscja nie wiem ja ta szyjka boli-bo jak miszka piszesz ze przy wstawaniu z lozka to mnie tam cos boli ale ja myslalam ze to jakies kosci no i boli jak z boku na bvok sie przewracam ale to juz od daw,na wiec to pewnie nie to
A juz mi tam nic znow nie odchodzi,pewnie kawaleczek dzis,kawaleczek za tydzien i reszta za miesiacMiszkacos mi sie wydaje ze za tydzien to juz najpozniej u Ciebie zacznie sie ostra akcja porodowa -najczesciej czop odchodzi to tydzien i bobo jest trzymam kciuki i Iga tez za Emily trzyma
zazdroszcze C i bo ja tez bym chciala, zeby chociaz czop mi odchodzil, a tu nic
no kurcze tak sie usralam tego terminu ze nie biore innego pod uwage, juz bym chciala urodzic i tulic malego ale co zrobic jak nie chce sie z nami na razie spotkac, ate bole brzucha to ja juz mam nie wiem od kiedy i kurcze nic one nie zwiastujazycze Ci tego Pati i trzymam kciuki...szczegolnie ze Cie tak ten brzuszek boli i biedna nawet spac nie mozesz...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Majestic-12 [Bot], MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość